Kieft: Útmenti étterem jó minőségben. - Tercia Kópháza Kópháza

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Tercia Kópháza Kópháza értékelése
2. helyezett a 3 kópházi étterem közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 27 városban járt
39 étteremértékelés 43 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Útmenti étterem jó minőségben.

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségemmel tértem be Sopronból hazafelé. Már többször szemeztem a hellyel, de valahogy eddig kimaradt az életemből, pedig több ismerős is elismerően nyilatkozott az étteremcsoportról. Természetesen tele volt az étterem terasza, ahogy azt máskor előtte elhaladva szoktuk látni. Az étlap kellemesen hosszú, még jól áttekinthető. A kiszolgálás gyorsan ment, a felszolgálók hozták a kedves, de a munkát éjjel kettőkor felébresztve is hibátlanul, rutinból lenyomó feelinget. Mind a leves, mind a második fogás egyedi, és jó ízű volt, bár a főétel megjelenése, díszítése még egy kicsit csiszolásra szorulna. de a nagy átlagtól bőven jobb.
Pici negatívum: hiába állt legalább egy felszolgáló folyamatosan az ajtóban, az érkezéskor mégsem segítették a vendéget asztalhoz, vagy asztalt találni, csak aki nagyon feltűnően nem talált magának helyet, vagy bizonytalan volt. Bár lehet, hogy nekem vannak ilyen elvárásaim. És még egy, ugyanezzel kapcsolatban. Talán az ajtóban állóknak nem fennhangon kellene megbeszélniük, hogy milyen gáz volt az egyik korábbi fizetővendég, aki a 35 ezer pár százas számlát 35.500.- Ft-al egyenlítette ki, 150 ft borravalót adva. Ezt soha nem értettem, hogy miért kell. beszéljék meg egymás között, hallgatóság nélkül, nem a tele lévő teraszon, ahol vannak magyarul is értők, nemcsak osztrákok.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Kieft felhasználót?    Igen

Cím
9495 Kópháza
Soproni út 54.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. július 20.
Gyakran betérünk a Terciába és a desszert mindig fix: túrógombóc eperöntettel. A leves és a frissensült aztán jöhet étlapról. Ezek most is forrón, frissen, ropogósan és gyorsan kerülnek elénk. Kedves és figyelmes a kiszolgálás és azt hiszem bennünk gyakran idelátogató törzsvendégekre leltek....

2018. július 15.
A fertőendrédi Tercia étteremben már több alkalommal jártunk, így volt elképzelésünk, hogy mire számíthatunk. A kópházi Terciában viszont sajnos nincs játéksarok, illetve kinti játszótér, ami a gyerekes családok számára nagyon előnyös lenne. Az étlap elég hosszú, főleg jól ismert magyar és...