Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fényét vesztett egykori nagy név

Fezőr Étterem KörmendFezőr Étterem Körmend a térképen

Szörnyű 2017. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Körmenden jártunk, egy hosszú délelőtti programon, amely után éttermet kerestünk. Sajnos a Korona bezárt, így a Fezőrt választottam.
Bár ne tettem volna. Régen ugyan jó neve volt, sportolóként jókat ettünk itt. Ma viszont olyan színvonalú "vendéglátást" mutattak be, hogy szerintem épeszű ember nem tér vissza.
Betérve az étterembe egy fedett, zárt teraszra jut az ember. Tetszetős naturfa dekoráció mellett vegyes bútorok. Fából készült boxok az ablakok mellett, míg a fal mellett rattanbútorok. Mi az ablak mellé ültünk, bár ne tettük volna! Mert a színvonalról már a terítő is árulkodott. Nemhogy hetek, de talán hónapok óta nem volt kimosva. A padon ülőpárnák, melyek a retektől ragadtak a padhoz! Legszívesebben kifordultunk volna, de a gyerekek már nagyon éhesek voltak. Az egyetlen pincér (szombat ebédidőben!) többször türelmünket kérte, mert máshol vett fel rendelést, hozta az ételt, szedte a bevételt. Rendelés után szerintem normális idő alatt (kb. 25-30 perc) elkészültek az egyszerű ételeink: gyerekeknek természetesen rántott sajt, anyukának valami csirke, nekem valami coca. Az ételek abszolút átlagosak voltak.
Végezetül egy érdekességre hívnám fel a figyelmet. A vendéglőnek nincs honlapja, a közösségi szájton a heti menüket feltüntetik. 19-en értékelték, átlagosan 4,5*-ra az éttermet. Lehet, hogy túlságosan igényes vagyok? Az egyik értékelő február 6-án ezt írta: "Csodálatos szép, tisztaság. Remek ételek." Elképzelhetőnek tartom, hogy akkor kerültek ki az abroszok.
Összefoglalva: ha jót akarsz, kerüld az éttermet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű

Fezőr Étterem további értékelései

2018.12.15gyerekekkel
Már többször jártunk itt gyerekekkel, etetőszék van, egyéb gyerekeknek való elfoglaltság nincs. A mosdó felújításra szorul, az étterem tere sem egy mai darab, de rendben van, tetszik a pados megoldás. A felszolgálás kedves, igyekvő. Az ételek finomak, a mennyiségük is megfelelő. Semmi...
2018.01.27gyerekekkel
Gyenge
Egy szóval? -Kosz. Két szóval? - Retek, kosz. Nagyon elhanyagolt, egykor biztos szebb napokat is látott étterem. Nagyon koszos asztalterítő fogad 11.50kor.(50 perccel nyitás után) Az egyik pados asztalnál ültünk le, inbolygott a pad, az illesztésnél jól láthatóan csúszik szét. A fejünk...
Népszerű szállások a környéken
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel
Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel
2025.01.05-ig
Mjus Resort & Thermal Park Körmend
Kérd ajánlatunkat!
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval