Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

a valódi pihenés lehetősége

Mjus Resort & Thermal Park KörmendMjus Resort & Thermal Park Körmend a térképen

2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel a hotelben. Már jártunk arra egyszer egy nyáron, akkor még csak a fürdő működött, már az is egy különleges miliő volt, tetszett, aztán nem hallottunk róla.
Egy akciós két éjszakás csomagot toldottunk meg még egy éjszakával, mert az a tapasztalatunk, hogy két éjjel inkább fárasztó, mint igazi pihenés.
Nem csalódtunk.
Ki kell emelni, hogy olyan remek alvást biztosító matracot még egyik eddigi szállodában sem "feküdtünk", mint itt, akár otthonra is elfogadnánk.
A szoba meglepően tágas volt, egyszerű, puritán, de nagyon kreatív berendezéssel, szekrény nélkül, de sok pakolóhellyel.
Tetszett a világítás és annak az éjjeliszekrényről vezérelhetősége is.
A fürdő tágas, sok a pakolóhely, nagyok a tükrök, természetes fényt is kap a szoba felől egy fátyolozott üvegfelületen át, és ami a különlegessége, és maximális komfortja, hogy bidé is van benne.
Amit hiányoltunk, az egyik ablakra egy rovarháló, hogy biztonságosan lehessen szellőztetni, légkondi nélkül. Megérkezéskor hűvös volt a szobában, nem működött a fűtés, amelyet, mint megtudtuk, központilag indítják el este 6-kor, de miután szóltunk, ezt előbbre hozták, belátva, hogy rugalmasan kell reagálni a kinti hőmérséklet változásokra.
A még szinte új szállodát hatalmas közösségi terek jellemzik, ott egyébként sokkal melegebb volt a klíma.
Az ételek minősége és mennyisége, választéka kifogástalan volt, finomak voltak a levesek, amelyet a'la carte is megkóstoltunk egy ebédnél. A húsokat is ízletesen készítették. A desszertek pedig kifejezetten finomak voltak, nem túl édesek.
Aki igényelte, megkóstolhatta a helyben sütött pizzákat is, persze nem a félpanzió keretében. Az egyébként kényelmes éttermi székekre ebben az évszakban elkelt volna egy párna.
A wellness részleg is rendkívül tágas volt, medencékkel, szaunarészleggel, csúszdákkal, rengeteg, különféle pihenő ággyal.
Valóban a szauna részleg felnőttek számára ajánlott, hiszen a szaunázás alapvetően nem fürdőruhás programot jelent, sőt, a külső részlegnél még jelzik is, hogy oda mezítelenül, szaunalepedővel illik betérni. A biztosított szaunalepedő méretes, minőségi, ingyenesek a szauna felöntések és a szaunamesterek vezetője kiváló munkát végzett.
Általánosan elmondható, hogy a szálloda dolgozói udvariasak, kedvesek, hozzáértőek, segítőkészek.
Alkatrészhiba miatt valóban nem működött a gőzfürdő és a jégkása készítő, mint megtudtuk, az olasz üzemeltető ragaszkodik az eredeti olasz alkatrészekhez, amelyek beszerzése hosszabb időt vesz igénybe. Nekünk a gőzkabin nem hiányzott, volt dézsazuhany, és a külső finn rönkszauna körül épített hidegvizes medence nemcsak lábáztatásra alkalmas. Egy infra szauna még elférne.
Benéztünk a cég cipő mintaboltjába is, ahol épp 50 %-os leárazás volt. A részben kézzel készített, gyakran teljesen bőr lábbelik stílusa és ára felső kategóriás, sok darabnál még ezzel az akcióval is, de érdemes körülnézni.
A környék alkalmas kirándulásra, túrázásra, lehet kerékpárt bérelni, a közelben lovagolni is, persze ehhez más időjárás és több idő kell.
Jól éreztük magunkat, ha tehetjük visszatérünk melegebb évszakban is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (5)
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - SzobákMjus Resort & Thermal Park Körmend - SzobákMjus Resort & Thermal Park Körmend - SzobákMjus Resort & Thermal Park Körmend - SzobákMjus Resort & Thermal Park Körmend - Külső kép

Mjus Resort & Thermal Park további értékelései

2024.03.06a párjával
Gyenge
Magáról a hotelről: egy ipartelep közepén fekszik, messze a várostól, borzasztó bűz lengi be egész nap. A recepciós hölgyek unott, lekezelő stílusa bicskaniyitogató. A szoba: elég tágas, de a ruhatárolási lehetőségek a vicc kategóriába tartoznak. Pár akasztó végig a szoba hosszán a falon és egy...
2024.01.22a párjával
Gyenge
Mind a hotelben, mind a thermalban borzalmasan hideg volt. A szobák fűtését nem lehetett egyedileg szabályozni. A fürdőben a személyzet hosszú nadrágban és pulóverban dolgozott. Az ételek is max langyosak voltak. A reggelinél gyorsan kifogytak a pultok, borzasztó lassan töltögették vissza. A...
2023.10.03a párjával
Kiváló
Nem egy agyon reklámozott, hirdetett hotel,pedig lenne mire büszkének lenniük. Aktív wellness hotelekbe járóként ( feleségemmel ) ezt a hotelt bátran merem ajánlani bárkinek, aki az aktív pihenést kedveli. A hotel wellnesse kifogástalan, nagy-tágas terek, sok élményelem, külön felnőtt részleg,...

A Mjus Resort & Thermal Park legnépszerűbb csomagjai

Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel (1 éjtől)
Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.05-ig
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Napi ár félpanzióval (min. 1 éj)
Napi ár félpanzióval
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.05-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval