papua étterem értékelései

Értékelései
18
21
5
15
0
0
104

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg papua értékeléseit!

Olvasd el papua étterem értékeléseit!

sokkal több, mint útmenti betérő -

Velvet Bisztro & Restaurant Halmaj

2020. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
Valójában nem ide készültünk, de a tervezett helyen rendezvény miatt nem volt hely. Legközelebb egyből itt foglalunk asztalt! Öten voltunk, három félét ettünk, nekem a borjúpaprikás juhtúrós galuskával fenséges volt, alig bírtam megenni az adagot, még szerencse, hogy csak gyerekadag húslevest rendeltünk előtte.
Megosztom
házias étkek a Zemplén lábánál -

Aranyhordó Étterem Pere

2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy öt fős társasággal ebédeltünk ott az elmúlt hétvége egyik napján. Bár előre asztalt foglaltunk, bőven volt szabad asztal. Öten kétféle levest és négyféle főételt kóstoltunk meg, hagyományos, ismert étkeket. Mind a palócleves, mind az Újházi tyúkhúsleves finom volt, megfelelően meleg, tartalmas és méretes, mert nem csészében, hanem mélytányérban szolgálták fel.
Megosztom
áttáncolt szilveszter -

Gizella Hotel Étterme Veszprém

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szilveszter este-éjjel voltunk az étteremben, azon belül is az asztalunk a konferenciateremben volt. Tetszett, hogy a szilveszteri mulatság előtt színházi előadást szerveztek a Petőfi színházba, majd a színházi előadás után kezdődött a vacsora, aztán pedig a dj által szolgáltatott zenére a mulatság.
Megosztom
a legjobb önkiszolgáló étterem -

Allegro Café & Étterem Veszprém

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 11.
Már többször ettünk itt a feleségemmel, volt, hogy a napi menüt választottuk, volt, hogy az étlapról kértünk. Az általam ismert önkiszolgáló éttermek legjobbika, mind a tisztaság, mind a választék, mint az ételek minősége, mennyisége és ára tekintetében, a személyzet udvarias, a hely kialakítása igényes, kategóriájában kimagasló.
Megosztom
fennséges harcsahalászlé -

Halászkert Étterem Balatonfüred

2012. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt a feleségemmel, és mindig elégedetten és jóllakottan távoztunk egy finom halas ebéd vagy vacsora után. Csak a halételek minőségéről tudok beszámolni, mert csak azokat kóstoltuk, kifejezetten ezért mentünk, kedvencem a harcsafilés halászlé belsőséggel.
Megosztom


TérképX