Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Természet & nyugalom

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel KóspallagSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag a térképen

2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hely maga a nyugalom szigete. Már a hegyre vezető út is egy autentikus kikapcsolódást sejtet, amiben a megérkezésünkkor sem kell csalódnunk! A parkoló hétvégén igencsak megtelik, ám a hotel másik oldalán kényelmesen megállhatunk egy másik - bár inkább a kirándulóknak fenntartott - parkolóhelyen. A hotelbe belépve kellemes fa illat fogad. A recepciós hölgy kedves, de inkább az volt az érzésünk, hogy csak lefutja a kötelező köröket és alig várja, hogy felmenjünk a szobába. A szoba ajtaját kinyitva kellemes méretű és berendezésű helyiség fogad bennünket. A hotel rönkház részében laktunk, amelyben néha már-már olyan érzése támad az embernek, mintha egy hegyvidéki kunyhóban húzodna meg a zord időjárás elől. Persze kell hozzá fantázia, de ebben segít az illat, amit csak egy rönkház adhat! A szoba felszereltségével már nem teljesen voltunk megelégedve... Az ágy nem túl kényelmes; a falak meglepően beengedik a zajokat; a tv ősrégi ( és valami szörnyű frekvencián bocsájt ki oda nem illő hangot magából); a fűtést nemigen lehet szabályozni, ezért néha katlanban éreztük magunkat; a wifi-t pedig lehetetlen használni telefonnal és táblagéppel ( laptoppal bírtuk). Jó tudom, egy ilyen hotelbe nem netezni és tv-t bámulni megy az ember, de a mai világban egy 4*-os hotelben ezek már elég alapok. (Mi a 112-es szobában voltunk)
Félpanziós csomagunk volt, az étteremmel maximálisan megvoltunk elégedve, mind a reggeli, mind pedig a vacsora bőséges és finom volt. Az étterem személyzete kedves és segítőkész.
A wellnes részleg nekem tetszett, mert szeretek szaunazni ( van merülő medence is a megszokottnál is hidegebb vízzel), a párom viszont nem tudta igazán kihasználni, mert ő pancsolni szeret, de a benti medence vize egy kissé hideg a tartós fürdőzéshez, a kinti jacuzzi pedig állandóan foglalt volt. A külső úszómedencét így október környékén már nem igazán lehet használni, bár víz az van benne :) Van a hotelnek még egy külső szauna faháza és egy teniszpályája, de ezek csak térítés ellenében vehetőek igénybe!
Kirándulók figyelem! 4-5 túraútvonal áll a természetbarátok rendelkezésére ( legalábbis a hotel tájékoztatója szerint), ahol a családok és a kalandorok is megtalálhatják a nekik tetsző útvonalat. Mi részben éltünk csak a lehetőséggel, bár inkább nevezném azt amolyan kis erdei barangolásnak, mintsem igazi túrának:) A kisvasúttal (aminek van megállója a hoteltől pár száz méterre) 45 perc alatt el lehet érni Márinosztrára vagy aki a másik irányt választja Nagybörzsönybe.
Jó érzésekkel hagytuk el a szállodát, a különleges környezet igazán magával ragadja az embert! Minden korosztály megtalálhatja a hotel szolgáltatásai közül a neki szimpatikusat, ám mi igazán a családdal érkezőknek és a természetbarátoknak ajánljuk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel további értékelései

2018.02.23a párjával
Februárban egy erdei wellness szállodát választva mire vágynánk a legjobban? Napsütésre és havas tájra,nem? Megkaptuk. Aggódva közeledtünk a 12-es úton, ragyog a nap, de hó sehol. Kóspallag után az erdő hóval borított, az út is havas, jeges, izgalmas a lefelé tartó kocsik kerülgetése....
2018.01.22a párjával
Szörnyű
A rönkház panorámás superior szobájának tisztasága egyszerűen kritikán aluli! A fürdőszoba ahol csak lehet vízköves,a sarkokban vastagon áll a kosz bogártetemekkel díszítve. A lefolyóban csomókban állnak a hajszálak, a zuhanyzó penészes, a zuhanykabin rohadásnak indult. Az ágyneműhuzat tele...
2017.10.18gyerekekkel
Kiváló
Szeptember elején jártunk a szállodában, 3 nagy gyerekkel, így összenyitható, családi szobát kértünk. A hotel felé vezető út igen vadregényes, hangulatos erdei aszfaltos út. Érkezésünkkor kellemes csend, nyugodt környezet, gyönyörű rönk épület fogadott minket az erdei tisztáson. A recepción...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval