Kék Huszár Étterem Kőszeg

Kék Huszár Étterem KőszegKék Huszár Étterem Kőszeg
Kék Huszár Étterem KőszegKék Huszár Étterem Kőszeg
37 fotó

Kék Huszár Étterem Kőszeg - Vendégvélemények összefoglalója

A Kék Huszár Étterem Kőszeg a belvárosban, a Jurisics-vár tőszomszédságában található, így a városnézés közben könnyen megálló lehet. A beltér barátságos, magyaros stílusú, a kerthelyiség pedig csendes, lugassal árnyékos és hangulatos. A hely kínálata bőséges és változatos, az adagok mérete tipikusan kiadós. A felszolgálás gyors és udvarias, a személyzet pedig figyelmes kiszolgálást nyújt. Az ételek ízvilága hagyományos, házias jellegű, és az ár-érték arány kedvező.

33 vendég értékelése alapján

80%
20%
4,7Ételek / Italok
4,8Kiszolgálás
4,5Hangulat
4,4Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Írottkő Kőszeg - Újévi ajándék éjszaka 1+1 GRÁTISZ
Hotel Írottkő Kőszeg
46.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness pihenés masszázzsal
Ensana Thermal Sárvár
94.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd

Kék Huszár Étterem Kőszeg vélemények

Gyenge 2015. április 2.gyerekekkel járt itt
Elolvastam néhány értékelést ezen az oldalon és nem tudom, hogy biztosan ugyanazon a helyen jártunk-e mint akik a jó ételekről írtak. Az ételek semmi emlékezeteset nem mutattak. A leggyengébb vendéglátói hagyományokat felvonultató ebéden vagyunk túl. A "gazdag" húsleves nem tartalmazott húst! A szarvas szerintünk nem szarvas volt, legfeljebb szarvasmarha.
Szörnyű 2016. augusztus 15. járt itt
Ma több mint 2 órát töltöttünk az étteremben, és nem azért, mert olyan sokat ettünk. Már az étlapra elég sokat kellett várni,aztán megkaptuk a majdnem hideg húslevest, és ezután egy órát vártunk a másodikra, ami rántott hal volt. Ezt kb. 10 perc alatt lehet elkészíteni. A tartár természetesen lemaradt. . . A filében kb.
Szörnyű 2013. október 31.családjával járt itt
Pàr napos kőszegi pihenésünk alatt ma szerettünk volna a Kék huszàr vendéglőben ebédelni, mert jò véleményt làttam a neten erről a helyről. Beléptünk ùgy délutàn 3 körül az étterembe a tàrva nyitva hagyott ajtòn. Bent nagyon hideg volt.
Kék Huszár Étterem Kőszeg a térképen
9730 KőszegVárkör u. 60-62.
06 94 360 850
Szolgáltatások
• kerthelyiség • vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • gyerekmenü • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V