Sziget Vendégház Kőszeg

Sziget Vendégház KőszegSziget Vendégház Kőszeg
Sziget Vendégház KőszegSziget Vendégház Kőszeg
30 fotó

Sziget Vendégház Kőszeg - Vendégvélemények összefoglalója

A Sziget Vendégház Kőszeg a történelmi belváros közelében kínál megnyugtató, otthonos szállást. Az ingatlan egy régi műemlékház, melynek enteriőrei ötvözik a múlt hangulatát a modern kényelmmel. Az apartmanok tágasak, a hálószobák jól elkülönülnek, a konyha teljesen felszerelt, és a fürdőszobák kényelmesek. A berendezések igényesek, a bútorok a kor hangulatát idézik, miközben a tisztaság és a rendezettség kiemelkedő.

37 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
4,9Szolgáltatás
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Írottkő Kőszeg - Újévi ajándék éjszaka 1+1 GRÁTISZ
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Sziget Vendégház Kőszeg vélemények

Kiváló 2015. augusztus 27.gyerekekkel járt itt
Augusztusban, hét év után tértünk vissza Kőszegre ( amely várost azóta csak Ékszerdobozként emlegetünk), a Sziget Vendégházba, ahol korábban is jártunk (ez volt nyaralásaink során az első, ami apartman és nem szálloda) és nem utolsósorban Ágneshez és Ernőhöz, elbűvölő szállásadóinkhoz.
Kiváló 2015. július 16.a párjával járt itt
Szállásadóink kedves, segítőkész emberek. Mindig volt hozzánk egy-két jó szavuk. A szoba jól felszerelt, tiszta, tágas. A belváros pár perces sétával megközelíthető. A kertben napozni, grillezni is lehet. A csendes környezetben jókat lehet pihenni.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a helyet, aki megfordul Kőszegen. Mihelyt lehetőség adódik rá, biztos, hogy visszatérünk a párommal.
Kiváló 2015. április 2.gyerekekkel járt itt
Szállásadóink tiszta, felfűtött(! ), jól felszerelt vendégházzal fogadtak. A képek alapján nem is látszódott mennyire tágas. Wifi minden helységben jól működött. Pár perc sétával a belváros vagy akár a kéktúra útvonal is elérhető. Kedvesek és barátságosak házigazdák. A gyerekek és a nagyszülők is jól érezték magukat.
Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már
Kiváló 2014. január 18.barátokkal járt itt
Nagyon ízlésesen berendezett apartmanok, gyönyörű fürdőszobák, barátságos, kedves házigazdák. Fogadásnál a pálinka, a bekészített kávé, az apró figyelmességek mind-mind vendégszeretetüket dicsérik. Január első hetében töltöttem itt pár napot ismét. Sokadszor kerestem fel a vendégházat, mert mindig elégedett voltam. Csak ajánlani tudom másoknak is.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. szeptember 18.családjával járt itt
2012. ben töltöttem 1 hetet a Kőszegi Sziget Vendégházban másodmagammal. A ház a kert teljesen elvarázsolt. Egy gyönyörű műemlék épület hangulatos apartmanokkal. A háziak kedvesek előzékenyek voltak. Nyaranta mindig másutt töltöm a pihenést,de nekem a legkedvesebb ,leghangulatosabb ez a vendégház volt! Mindenkinek ajánlom.
Kiváló 2013. szeptember 5.a párjával járt itt
A férjemmel ketten töltöttünk el egy pár napot, ebben a gyönyörű, tiszta és barátságos vendégházban. A konyha, fürdő minden jóval felszerelt. A kert nagyon szép, rendezett, bográcsozásra, nyársalásra alkalmas. A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek! Bolt kb. 2 perc sétára, ahol minden beszerezhető.
Kiváló 2013. augusztus 7.gyerekekkel járt itt
A családdal töltöttünk el 1 hetet ezen a szálláson. Fantasztikusan hangulatos. A tulajdonos és házgazda házaspár roppant kedves, vendégszerető. A szállás szépen berendezett, tiszta. Az ágy nagy és kényelmes. Konyhafelszerelés mindenhez biztosított. Megtaláltuk a törzshelyünket ! Köszönjük a háziaknak a vendéglátást !