Gyöngy étterem értékelései

Értékelései
6
5
6
14
0
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gyöngy értékeléseit!

Olvasd el Gyöngy étterem értékeléseit!

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén júniusban voltam nővéremmel a Bakony hotel éttermében, több alkalommal!Hangulatos erdei hotel étteremmel.A kínálat kevés vendég lévén csak napi menü volt de finom ízletes.A kiszolgálás udvarias és gyors.A 4. nap csalódással ért véget mivel az árat jelentősen felemelték.Szerencsére megnyílt a Pikoló vendéglő így odamentünk étkezni!
Megosztom
2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén júniusban jártam a vendéglőben. A kerthelyiségre ráférne a felújítás! Amit teljesen elfogadhatatlannak tartok ,elöl a kerthelyiségben egy kutyaház van,egy loncsos ,bolhás kutyával, aki miközben ebédeltünk ételt kunyerált fejét felemelve az asztalunknál,majd lefekve vakarózott tovább! Az ételadagok kicsik és drága ! A kínálat szegényes!
Megosztom
Bakonyi Pikkoló! -

Pikoló Vendéglő Bakonybél

2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 1.
Most június hónapban étkeztem másodmagammal a Pikkoló vendéglőbe. Visszatérő vendég vagyok és elégedett minden szempontból. Családi vállalkozás Marikáék vendéglője. Hangulatos családias ,szépen megújult. Minden a vendégért van! Gyors udvarias figyelmes a kiszolgálás. Finomak az ételek,barátságosak az árak. Csak a legjobbakkal tudom jellemezni a vendéglőt!
Megosztom
Vendéglő a Paradicsomban! -

Szomjas Csuka Bélapátfalva

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 24.
Visszatérő vendégként írom ,a Bélapátfalván található Szomjas Csuka vendéglőt aki teheti, keresse fel! Gyönyörű környezetben található, hangulatos ,családias vendéglő. Az ételek finomak,a kiszolgálás kifogástalan. Legutóbb harcsapörköltet ettem túróscsuszával. Nagyon finom volt,a pincér ajánlásával egy egri Juhász roséban úsztattuk a harcsát,kiválóan illett hozzá!
Megosztom
Vendégvárás Bécsikapu módra! -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2013.júniusában étkeztem itt több alkalommal.Az ételek kifogástalanok voltak,finomak és ízletesek. A kiszolgálás figyelmes,rugalmas.Méltán volt kedvenc étterme Hollósi Frigyes művészúrnak is!A kerthelyiség hangulatos, a vadételek nagyon finomak.Mindenkinek ajánlom Sopron egyik legjobb éttermét!
Megosztom
Vendégváró vendéglő -

Aranyfácán Vendéglő Sopron

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. július 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2013. 06. 15-06. 21. ig naponta jártunk a nővéremmel vacsorázni és idönként ebédelni is ezen időszakban. Nagyon szép helyen a Lőverekben található a vendéglő. A kertje szép és ízléses,tele örökzöldekkel és virágzó egynyáriakkal. Tiszta hangulatos családias barátságos. Figyelmes előzékeny a kiszolgálás mindent a vendégért tesznek!
Megosztom


TérképX