Warthog: Élhető varázs a szőlőhegyek tövében - Pipacs Vendéglő Köveskál

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>

Pipacs Vendéglő Köveskál értékelése
3. helyezett a 10 köveskáli étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 7 városban járt
11 étteremértékelés 23 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Élhető varázs a szőlőhegyek tövében

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pipacs étterem a Káli medence egyik piciny falujában, Köveskálon található. A festői tájon, a falu szélén köszönti az arra tévedőt. Családdal, kisgyerekkel, de akár páros romantika keretében is élvezhető, pazar kilátással. A közepesen bő választék, köztük igazi gyerekkedvencekként műküdő hamburgerrel és rántott csirkemellel mminden ízlést kielégít. Az étlapon megbújik egy két igazán különleges falat, amely nem ínyencek számára már kicsit túlfűszerese lehet, de az azt szeretőknek igazi gyöngyszem. (Gyömbéres csirke). A kiszolgálás gyors, kedves és barátságos. A borok helyi ízletes fajtákból válogatva fokozzák a hely varázsát. A rendelés utáni várakozást még a gyerekek is élvezni tudják, mert nagy kert, hinta is van, amivel el lehet foglalni a legaktívabb gyerkőcöt is. Az árak teljesen élhető, középkategóriás árak. 4 fős család főétellel, két levessel és desszert-tel 15.000 ft-ból teljesen jól tud lakni. Csak ajánlani tudom.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Warthog felhasználót?    Igen

Cím
8274 Köveskál
Vadvirág u.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. szeptember 16.
Több étteremben jártunk már,de még ilyen keveset sehol sem kaptunk. Legtöbb helyen még el is kell csomagoltatni az ételt,annyira sokat adnak. Csak ámultunk a csekély kis adagoktól,az áruk viszont elég magas volt. Amúgy a kiszolgálás gyors! A kevéske ételek íze elfogadható!