Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kápráztató "vénasszonyok" nyara a mandulás ölében

Káli Art Inn Hotel KöveskálKáli Art Inn Hotel Köveskál a térképen

Kiváló 2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Spontán töltöttünk el egy hétvégét a Káli medencében. A napsütéses november hívta a vendégeket, és mi jöttünk. Mi itt nem csalódtunk. Egy kitérőt szeretnék tenni, mielőtt folytatnám, milyen kellemes későőszi kvártélyt kaptunk itt.
Álltalánoságban a Káli medencei szállásadók nem hagyták magukat az évszak meglepetésétől zavarni. Nekünk jobban megfelelt volna egy családias kispanzió, de részben még az egész évben nyitvatartó szálló/motel - megjegyzem nem olcsó szálláshelyről van szó - sem volt hajlandó két személyt elszállásolni. Gondolom ez előzőleges bejelentkezéssel sem lett volna másképp, mert a kibeszélés mindig az volt, hogy "csoportunk van" vagy a közvetlenebbek nem restelték megmondani, hogy fütésidőszakban nem adják ki a szobákat.
Így esett a választásunk a helység legelőkelőbb és gondos kezek által vezetett Káli Art Inn-re. Mi egy szobát vettünk ki két fő részére. Szép zöldövezetben helyezkedik el, biztosítja a magánszférát, de a közös helységek előteremtik a társaságos életet is.
A szoba szép bútorokkal van berendezve és nem hiányoznak a régi megbecsült tárgyak sem, amiket már a nagymama vitrinjében is megcsodáltunk, vagy a kis levendula csokor, mely a szobában árasztja kellemes illatát. Főn, papucs, fürdőköpeny stb. rendelkezésre áll. A kis terasz a szobából kilépve egyenesen a természet lágyölében fogadja a vendéget. A reggeli kiváló, helyi nagyon finom sajt és sonka specialitások, frissen facsart narancslé, kívánságunkra a kanna tea és plusz a kávé minden kívánságunkat kielégítette.
A személyzet nagyon figyelmes és mi nagyon hamar otthon éreztük magunkat. Minden téren tudom ajánlani.
Ha valaki szobát vesz ki, talán annyi a megjegyzésem, hogy a szobák nem túl nagyok. Két nagyob koffert már nem nagyon lehetne elhelyezni úgy, hogy ne botladozzon benne az ember. Azon felül a párna és a takaró (lehet hogy drága volt) de nem ebbe a kategóriába tartozik - szerintem.
Nagyon személyes kérésem pedig az lenne, hogy a nagyon finom házi lekvár ne csöpögjön le a kenyérről. Erről biztos mindenkinek más a véleménye, de én mint natúr lekvár szerelmes - jómagam is évente több fajta lekvárt főzök - túl folyékonynak találtam, mert bármilyen gyorsan próbáltam bekapni a falatot, csöpögött. De ennek ellenére megérdemlik az öt "szívet".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (2)
Káli Art Inn Hotel Köveskál - EgyébKáli Art Inn Hotel Köveskál - Medence/kert

Káli Art Inn Hotel további értékelései

2019.02.27egyedül
Kiváló
Néhány hónapja egy hosszú hétvégét töltöttem itt. (a Káli Art Inn nemcsak étterem, hanem panzió is) Rendkívül érdekes, szinte izgalmas vidéki hangulatú szállást kaptunk. Kétszer vacsoráztunk ill. reggeliztünk. Életemben nem ettem ilyen izgalmas, finom, jól eltalált ételeket. Így aztán a...
2018.06.22a párjával
Kiváló
Ha valaki csendre, nyugalomra és rendezett körülményekre vágyik, nos ő válassza bátran a Káli art inn szálláshelyet. Igaz anyagi háttér sem árt hozzá... Viszont mindent a harmónia a gondosság és az ötletesség ural. Nincsenek elromlott csapok, "elnézést most... nem üzemel" helyzetek nincs palánk...
2017.06.04a párjával
Kiváló
Ajándékba kaptuk a lehetőséget, hogy itt szálljunk meg. Először kicsit idegenkedtem a helytől, mert a megérkezésünk után nem találtuk a recepciót. De utána egy fantasztikus, pihentető, nyugodt napot töltöttünk ott. A hely gyönyörű a személyzet kifogástalan és az ott tevékenykedő két tulajdonos...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
04.26-10.06.
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval