kretök: 100% kikapcsolódás, túlzás nélkül nagyon bátran ajánlom - Gréti Wellness & Gyógypanzió Leányfalu

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
1 szállásértékelés 6 városban járt
25 étteremértékelés 25 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

100% kikapcsolódás, túlzás nélkül nagyon bátran ajánlom

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. február 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy többszintes komplexum, ahol nagyjából minden van, ami az ellazuláshoz kell. Belső 10m úszómedence nyugágyakkal, este hangulatvilágítással, rögtön mellette finnszauna, és egy külön kis szobában modern infrakabin. Itt volt a masszázságy is: hát- és talpmasszázs a csomag része volt, amit vettünk. Előre készített törülközők, kancsó hideg víz kirakva, minden. Igen nagy ingatlanon terül el az épületegyüttes, de a legfelső szinteken található szobánkból (ahol mellesleg normális áron voltak a minibárban italok - a túlárazás miatt én ezt sosem nyitom ki, itt mégis korrekt volt, tényleg azzal az egyszerű céllal, hogy legyen valami ital a szobában is) a kapott fürdőköpenyben egyenesen lemehettünk a beltérben a wellness-részlegbe. Kellemes, visszafogott vacsora, ám a családias vendéglátáshoz (értve ez alatt a kis számú "személyzetet") képest meglepően sokrétű svédasztalos reggeli fogadott minket. Azt hittük, lesz egy toast egy rántottával, teával, kávéval - nem is vártunk többet -, ehhez képest 3-4 féle hús, sajtok, joghurt, müzli, tej, gyümölcslé, lekvárok, többféle kenyér. Az egész hozzáállás is nagyon kedves volt, semmi nem akadályozta, hogy jól érezzük magunkat. Nyugodt környezet, talán idősebbek preferálják főleg, mi huszonévesen is remekül töltöttük az időt. Néhány percre a Duna-part, ahol jó nagy sétát is be lehet iktatni. Hét közben mentünk kedvezményes áron, így különösen megérte, nyáron még hintaágyak, bográcslehetőség is van, ahogy néztem. Gondolkodom, mibe köthetnék bele, hogy hitelesebb legyen a kritika, de nem jut eszembe semmi. (A szaunában a teafaolaj nem jött be utolsó nap, a másik kettő illatosítóból kellett volna csepegtetnem.....!) Bátran ajánlom bárkinek, aki nem akar messze menni BP-ről, mégis nyugodt, vidéki környezetben akar kikapcsolni.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni kretök felhasználót?    Igen

Cím
2016 Leányfalu
Móricz Zs. út 133.