kretök étterem értékelései

Értékelései
1
6
25
25
0
1
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kretök értékeléseit!

Olvasd el kretök étterem értékeléseit!

Jó hely! Csak nekem a fogásokhoz képest drága volt -

Rosenstein Vendéglő Budapest

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Úgy gondoltuk, ha már ide jövünk, akkor a legklasszikusabb ismert zsidós fogások közül kérünk, maceszgombócos leves és sólet. Finomni minden finom volt. De: a maceszleves igen kicsi volt, a gombóc benne azért omlós, finom. Hoztak mellé csípősös tálat is erőspistával, zöld hegyessel, stb.
Megosztom
Jó hely jó helyen -

Castro Bistro Budapest

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Castro bistro! Madách téren nyilván jó helyen van. Fiatalos, kicsit hipszter hangulatú retró plakátokkal stb, nem ötvenes házassági évfordulósoknak ajánlott elősorban. Jó a menüjük, inkább bisztrós-báros dolora gondoljunk, ilyen mindenféle balkáni-ázsiai dolgok megtalálhatóak a listán. Az emberek fele iszik és dumál itt, nem eszik.
Megosztom
Egy a sok felkapott, de jobbféle bulikahely közül -

Ellátóház Budapest

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatosan van megcsinálva a hely, tánctér plusz udvar, nyilván az elhelyezkedése is nagyon jó a lokálénak. Nekünk egy baráti társasággal már törzshely. 25-40 közt javallott, itt nem részeg 16 évesek vannak, nem túl trashy a társaság, de nem is túl posh.
Megosztom
Kellemes környezet, korrekt hely -

Majorka Kávézó & Söröző Budapest

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Kedves, sok és figyelmes felszolgáló volt ottjártunkkor, burgerek minőségi alapanyagokból jók voltak, többi, rendes fogást bevallom, nem kóstoltuk. Pálinkaválaszték rendben van! :)

A helyszín nagyon jó, van hely bőven bent, kint, jól van kialakítva az egész. A mellékhelyiségek jól el vannak rejtve hátul és igen kicsik, kell várni egymásra. Na bumm.
Megosztom
Aranyos sushizó Blahán -

Hanami Sushi Bar Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Már többször voltam, néha jó kombinációk vannak jó áron menün. Amúgy sincs az átlagos sushi árszint felett, inkább alatta. Minőségben teljesen jó, bár én még rossz sushit sosem ettem, bevallom. Miso levesből lehet újra is szedni magunknak, előételként az is kellemes. Icuri-picuri a hely, és nincs is talán külön vendég részére megcsinált mosdó, de azért beengedtek az apró, inkább személyzetis mellékhelyiségbe.
Megosztom
Jó, nincs vele baj. Semmi extra -

Buddha Original - Október 6. utca Budapest

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Nekem kissé jellegtelen berendezés, átlagosan készített fogások jellemzik a helyet, ugyanakkor jó a helyszín, kedves fiatal személyzet van, és jó az ár-érték arány. Amit az árért vár az ember, azt bőven kapja. Persze könnyen beszélek, sushis kuponnal voltunk ott, és itt jóval olcsóbban jött ki a sushi darabja, mint máshol.
Megosztom
Miskolci klasszikus hely Lillafüreden -

Molnár Csárda Lillafüred

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Molnár Csárda klasszikus sok miskolci számára, a mi családunknak mindenképpen az volt mindig is. Bár már elköltöztünk, jártunk nemrég újra ott és ugyanolyan jó volt, mint régen. Itt nem a nagyon merész, nagyon fine dining, nagyon akármicsoda megy. Ebben az étteremben finoman készített, többnyire magyarors fogásokat kapunk vállalható áron, nagyon-nagyon jó helyen, kedves kiszolgálás mellett.
Megosztom
Nagyon jó élmény volt -

Városliget Café & Restaurant Budapest

2016. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyilván nem olcsó, nyilván turisták is szeretik. Tehát a jó véleményem tulajdonképpen azt jelenti, hogy azt kaptam, amit a pénzért el is vártam. De manapság az is nagy szó, ha nem csalódik az ember, hanem jó érzéssel távozik egy étteremből. Részben külföldi társasággal jártam itt, és utána el voltam ájulva a paprikáscsirkétől, mint új kedvenc magyar fogásuktól.
Megosztom
Ennyiért Andrássyn szerintem nagyon is jó! -

Puli Étterem Budapest

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Látom, a kritikák nem mind a legjobbak, szerintem vállalható a hely, egy jót megérdemel. Azért bírom, mikor a kuponos emberek 3 fogás plusz italt kapnak 2000 Forintért az Andrássyn (mennyi lehet a helybérlet? ! ), és panaszkodnak, hogy nem 20 ezer forintos fine dining szint volt. Nyilván ha alapproblémákat vet fel valaki vagy a kiszolgálással volt baja, az más.
Megosztom
szokásos parázs = szuprt -

Kis Parázs 2.0 Leves & Wok Bár Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
A megszokott Parázs színvonal - azaz finomak, kellő méretűek az adagok, minőségiek az alapanyagok (legalábbis úgy érződik-látszódik-szaglik), figyelmesek a kiszolgálók. Érdemes nem a thai alapfogásokat (pad thai. . . ) ismerőknek megpróbálkoznia valami mással is - a leveseik (mind a thaioknak, mind a Parázsnak) például nagyon jók. Én ajánlom a helyet.
Megosztom
3 oldalon / 25 találat


TérképX