Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos hely, kissé túlértékelve

Hotel Zéta LentiHotel Zéta Lenti a térképen

Átlagos 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Lenti városa sok látnivalóval nem szolgál, de csillagtúrázáshoz jó kiinduló hely Olcsó szállást kerestünk félpanzióval, így lett a Zéta Hotel. Megérkezvén egy panzió, apartmanház együttes fogadott minket (hotel max motel, abból is az amerikai filmekben látható útszéli), recepciót ne keress. Átléptünk az étterembe, a felszolgáló segítet nekünk, ő mutatta meg a következő 5 mapi szállásunkat. Egy nagyon átlagosan berendezett 2 hálóhelységes, tágas „lakás” fogadott minket. Furcsa szag volt, nem az a kellemes tisztaság szag, szellőztetni szerettünk volna, mikor szembesültünk vele, hogy nyitva van az ablak, leengedett redőny mellet, ugyanis szúnyogháló nincs (ááááááá!!!! ez tényleg akkora költség lenne?!?!?, a többi szobát nézve az egész komplexumban, azokon sem volt). A padlón legalább 10 döglött légy hevert, több pedig szédelgett. Akkor talán rovarírtó szagát éreztük? (ja, és két kis gyerekkel voltunk). A WC-t kényszeresen áttöröljük, ha úgy érezzük a gyereke miatt, hát, használt neki. A zuhanyfej olyan vízköves volt, hogy nem is látszott az eredeti része. Még egy mini szapopan sem volt. A nappaliban volt egy falióra, csak nem járt. A szobákban a kétszemélyes ágyak úgy voltak elhelyezve, hogy az ajtót kb 30 fokban lehetett csak kinyitni, ezért le is vettem az egyiket. A lepedő a hagyományos fajta, amit a legkisebb mozdulattal magad alá gyűrsz. Az egyik szobában tolóajtós szekrény leszakadva, így az egyik ajtót félre is tettem, mielőtt a gyerekekre borul. Mindezekre picit mentség lehet, hogy egész héten egy hölgyet láttunk csak, aki a szobákkal foglalkozott, mosott, teregetett. (de hát ez a vendéget nem érdekli, ugye?). Ugyan a főút mellett van, de mégsem zavaró a forgalom. Az étterem is erősen átlagos. A svédasztalos reggeli elég hiányos volt, a meleg csak tojásrántotta volt, abból is a kevésbé átsütött, minden nap. A szalámi, felvágott választék is elég egysíkú volt, pl egy jó kolbász egyszer sem került asztalra. A péksütemény az asztalokra kiporciózva. Két reggel a négyes asztalnál 8 zsemle, majd már csak 6. Pff. A félpanzió menüválasztásos volt: napi leves és 5 féle egyszerű főétel. A kínálat, ízvilág inkább házias, mint különleges.
A felszolgáló hétfőtől péntekig ugyanaz volt, így már tudta, mit iszunk a vacsora mellé. Nem az bratyizós fajta. Egyik reggel kértem, hogy melegítse meg a tejet (mert csak hideget ettek ki), majd fogta, és a kávégép habosítójával letudta. Pfff.
Nem szoktunk 3 csillag fölött szállást foglalni, de ez a hely nagy csalódás volt.
A legviccesebb az volt, mikor a tulajdonos a belvárosban a parkoló autók ablaktörlője alá csúsztatgatta a szórólapjukat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Hotel Zéta további értékelései

2021.08.22barátokkal
Kiváló
Csendes, kényelmes, az ár/érték aránynak megfelelő szálloda. Fedett teraszán kényelmesen lehet étkezni. A személyzet készséges. A gyógyfürdő néhány perces autózással érhető el. A vidék látnivalói innen kitűnően bejárhatók, a kisvasutat nem szabad kihagyni!:)
2020.06.10a párjával
Kiváló
Határ közelében út mellet helyezkedik el. Kívülről is kellemes hangulatos látvány.a kerthelyiség ias naptól fedett de egyszerűbb. Bent viszont igényes szép teríték aki arra vágyik.ételek finomak bőségesek ízesek. Tiszta mellékhelyiség. Kedves gyors kiszolgálás.
2015.10.28csoporttal
Szlovéniába menet, jövet itt aludtunk egy turistacsoporttal 17 fővel.Kis területen, ügyes beosztás. Szép képek igényessé tették a berendezést. Egyszerű, családias környezet, szolgálatkész személyzet. A vacsora ízletes, és készségesen adtak vegetáriánus és gluténmentes fogást is. Közel van a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
108.630 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval