Gee_jartam étterem értékelései

Értékelései
4
31
22
14
18
0
13

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gee_jartam értékeléseit!

Olvasd el Gee_jartam étterem értékeléseit!

Petőfi is ide járna -

Happy Gelato Cukrászda Kiskőrös

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 12.
Átutazóban ajánlás alapján tértünk be a Petőfi-házból a szlovák tájházba sétálva. Nem csalódtunk. Egyszerű, de hangulatos cukrászda, gusztusos pulttal, éppen elég nagy kínálattal. Szokásosnál nagyobb gombócok, korrekt áron, és emellett az állag és ízvilág is tökéletes. Kedves és gyors kiszolgálás, közel a város szívéhez, jó parkolási lehetőséggel.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 12.
Hétköznap ebédelni tértünk be. Menüt választottunk. Akkora volt az adag, majdnem csomagoltatni kellett a főételt (mennyit adhatnak a'la carte? ! ? ! ) a nagy csésze leves után, a savanyúság sem egy darab uborka felnégyelve, legalább 4 egész volt felvágva. A főételhez két töltött hús is járt, ez nem megszokott egy menünél.
Megosztom
Ha már csoki nincs Szerencsen... -

Don Patya Pizzéria Szerencs

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 7.
A városba érkezve szembesültünk vele, hogy a Rákóczi-várban csak a névadóról nincs kiállítás, sőt a régen szebb időket megélt csokimúzeum sem létezik. Akkor bánatunkban kerestünk egy gyors étkezési lehetőséget a közelben, a Rákóczi úton meg is találtuk. Belépve kellemes hangulat fogadott, hétköznap délután sok vendég nem volt, de a futárok folyamatosan pörögtek.
Megosztom
Ha már elfogyott a hazai -

Granny Konyhája Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
Egy kifőzde a belvárosban, házias ízekkel, kedvező árakkal, kedves kiszolgálókkal, csak a szellőztetést oldanák meg rendesen. A földszinten csak egy asztal van, lehet az is a személyzeté, a galérián pedig öt perc alatt átveszi bőröd, ruhád a napi kínálat szagát. Levesimádók előnyben: a 890 HUF-s menü egy nagy tálka levest és egy kisebb adag főételt tartalmaz.
Megosztom
Több, mint pizzéria -

Berényi Kebabos Lovasberény

2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. december 4.
Átfagyva, ötlettelenül, ajánlották, útbaesett, betértünk. Döner, pizzák, frissen sültek, tészták, korrekt kínálat. Az étlapok egyszerűen sima lapokra vannak nyomtatva, majd összetűzve, egy-kettő színes, laminált. Pizzát kértünk. Ízletes volt, annyira, hogy a gyerekek a hagymát, szalonnát, kolbászt is tolták, amit otthon sose ennének meg.
Megosztom
2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 4.
Egyszerű, házias, a tisztaság terén van mit javulni, az ételkínálat kimerül a megszokott sült, rántott alapételekben, semmi fantázia, de legalább amit készítettek az ízletes volt. A pálinkaárak kicsit húzósak, a helyhez képest mindenképp. Ja és nincs kicsi, csak 5 cl. A hátköznapi menüzésre szerintem tök megfelelő hely, akinek nem a körítés számít, hanem inkább amit felszolgálnak neki.
Megosztom
Város egyik legjobb fagyizója -

Krém Cukrászda & Kávézó Székesfehérvár

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 6.
Széles fagylalt és sütemény választék, megfizethető áron. A mobil gyerekjátékok külön említést érdemelnek, ha a lurkók már unják a kicsik a banánt, a szülők akkor is tudnak két szót váltani nyugodtan. Nem csak a szokásos ízvilágú fagylaltok, hanem több különleges is van a palettán, bátran ki lehet azokat is próbálni. Erősen javasolt egy belvárosi séta után.
Megosztom
Bence-hegy gyöngyszeme -

Szent Orbán Kisvendéglő Velence

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8.
Sok évvel ezelőtt próbáltuk először, azóta függők vagyunk. Sajnos ritkán jutunk el de ha Velencei-tó, akkor Szent Orbán Kisvendéglő. Egy hátránya van, hogy jó előre érdemes asztalét foglalni, mert nagyon kedvelt hely. Tökéletes ebédre, de még jobb a lemenő nap mellett a tóban
gyönyörködve elfogyasztani az évek óta változatlan minőségű étkeket
A személyzet kedves, udvarias, figyelmes.
Megosztom
Ideális egy vasárnapi ebéd eltöltésre. -

Bányató Vendéglő Székesfehérvár

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 3.
Telefonos asztalfoglalás, ételrendelés, megérkezést követően nagyon kellemes helyen megterített asztal fogadta a csapatot, kettő családi tálat kértünk, aminek a levesét gyorsan ki is hozták, ízletes és tartalmas húsleves volt, a gyerekek azóta is emlegetik, a sültes tál is gazdag, de ízvilágát tekintve ettünk már jobbat kategória.
Megosztom
Várlátigatás után puccparádé nélkül jóllakni -

Vázsonyvölgy Vendéglő és Fogadó Nagyvázsony

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 16.
Nem egy M-csillagos hely (hozzáteszem, azokat messziről kerülöm is;), de egy kimerítő várséta után nyugodtan be lehet térni. Másodszor voltunk, most épp szezonon kívül, két pici gyerkőccel. Így családostul rendszerint többszemélyes tálakat szoktunk, így tettünk most is.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat










TérképX