Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Földalatti ajánlásommal

Szent István-cseppkőbarlang LillafüredSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred a térképen

Kihagyhatatlan 2021. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Abszolút ajánlott hely! Lillafüreden két nagy barlang van a föld alatt, amelyek zártak és csak vezetővel látogathatók: az Anna és a Szent István. Párszáz méter a távolság a két hely között, de a lényeges különbség az, hogy ez egy cseppkőbarlang, az Anna viszont mésztufa. Ez a kialakulás miatt fontos, meg a képződmények formája, megítélése miatt, de az érzékenysége miatt is nagyon lényeges. Egy cseppkő ezerévek alatt alakulgat, veszi fel formáját. Szerencsére ez a barlang jobban látogatható, tágabb időintervallum áll rendelkezésre az érdeklődőknek, nekünk meg olyan szerencsénk is volt, hogy csak mi ketten voltunk a feleségemmel, és így kaptunk teljes, részletes vezetést. Nincs rajta mit elmesélni, ezt látni kell!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (22)
Szent István-cseppkőbarlang Lillafüred - Külső képSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - EgyébSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - EgyébSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - EgyébSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - EgyébSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - BelsőSzent István-cseppkőbarlang Lillafüred - Külső kép

Szent István-cseppkőbarlang további értékelései

2023.11.04a párjával
Kihagyhatatlan
Gyönyörű szép cseppkőbarlang, melyet fél óra vezetett túra alatt jár be a látogató. Állandó 10 C fok van itt és nagyon magas páratartalom, tiszta levegő, ezért lélegezzünk mélyeket. Légzőszervi problémákra gyógykúrák is szoktak itt lenni. Ne hagyjátok ki, ha erre jártok!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval