Erdei Halsütöde Lillafüred - Vendégvélemények összefoglalója
Erdei Halsütöde Lillafüreden háromféle pisztrángot kínál, amelynek frissességét a közeli halsütőtelep biztosítja. A rendelés bódéban történik, a kiszolgálás gyors és hatékony a forgalmas órákban is. A pisztráng ropogós bőrt és omlós belsejét kínál, az adagok kiadósak, és kísérőként sült krumpli és kovászos uborka jár mellé. A hal érkezését a telep közvetlen közelsége és a fa-erdei környezet hangsúlyozza.
Az egyszerű környezet fapados asztalokkal és árnyékos részekkel szolgálja ki a kirándulókat és családokat. A hely akkor is gyorsan feltöltődik, amikor a tömeg megjelenik, a kiszolgálás zökkenőmentes marad. Az árkategória kissé magasabb lehet egy erdei halsütőhöz képest, azonban a frissesség és az élmény ezt kiegyensúlyozzák. A kínálat között megtalálható a fokhagymás sült pisztráng joghurtos öntettel, a füstölt pisztráng és más egyszerű, de finom fogások. A mosdó és a kerthelyiség higiéniai állapota általában kielégítő, a közösségi élményhez igazodó tisztaság jellemző. Friss halak konyhakész, illetve füstölt formában is vásárolhatók, így otthoni felhasználásra és azonnali fogyasztásra egyaránt adódnak lehetőségek. Összességében az Erdei Halsütöde Lillafüreden egyszerű, mégis nagyszerű gasztronómiai élményt nyújt a pisztráng szerelmeseinek, ahol a természet közelsége és a kifinomult ízvilág találkozik.
Lillafüredi pihenésünk ebédjeit (két nap) töltöttük el a Halsütőben és rendkívül elégedetten távoztunk mindkétszer. A halakat frissen fogják, nincs túlbonyolítva semmi, de nem is igényeltük 2500Ft a pisztráng van füstölt (melegen tálalják), sült szivárványos és volt Arany pisztráng fokhagymásan, sült burgonya, csemege ubi.
. . Mindkétszer tele volt, de zökkenőmentesen és gyorsan ki lettünk mi is illetve rajtunk kívül kb. 50-60 ember is aki éppen akkor itt tartózkodott. Lehet kapni friss halakat, konyhakészen illetve füstölve is! Harmadnap is visszatértünk volna, de a szállodai reggeli után hiába vártuk nem lettünk éhesek így haza kellett indulnunk. . . Visszatérünk, mindenkinek ajánlom. . .