Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pároknak hétvégére...

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszú keresgélés után választottuk a Palota Szállót három napos pihenésünk helyszínéül, gyerekek nélkül, nem csak fürdésre vágytunk hanem hegyekre is, ezt itt megkaptuk.
POZITÍVUM: Szálloda elhelyezkedése csodálatos, a környezet szintén, szoba tiszta, szépen felújítva, jó wifi, felnőttek számára megfelelő wellness rész (két szauna, gőz, infrakabin, stb.), őrzött parkoló, kényelmes ágy.
NEGATÍVUM: 600Ft-os üdítő ára még nem is annyira, de a 600Ft-os Theodora a vacsorához az túlzás! Fürdőszoba igényes anyagokból lett felújítva, bár mi nem kádat raktunk volna, ami ráadásul igen keskeny, hanem zuhanykabint, mert ezt "idegen" helyen nem szívesen használjuk, nincs se függöny, se elválasztó, így minden úszik a fürdés után! Szobánk a gazdasági bejárat felett volt, hajnalba már jöttek a beszállítók erre ébredtünk! A sok figyelmeztetést is túlzásnak éreztük pl. olyan, hogy a szállás elhagyásakor leellenőrzik a törölközőket+minibárt, reggelinél felhívják a figyelmet, hogy ne csomagoljunk, ha "megtetszik" a Hotel Palotás mappa az megvásárolható... a reggeli és vacsora étel választékot kicsit szűkösnek éreztük, de összességébe jóízű volt, a sütemények minősége (nem csak itt) hagyott kívánni valót maga után, dinnye már nem nagyon volt étkezésre alkalmas. Sok beázást, foltot láttunk az épületre néhol ráférne egy kis felújítás! Csak Népszabadság volt napilapként...
Összességében kellemesen töltöttük ezt a rövid szabadságot...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - 4 éjszakás ajánlat
4 éjszakás ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
76.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval