Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Gyenge 2017. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sokkal többet vártunk a Palotaszállótól. Maga az épület és a környéke gyönyörű, de összesen ennyi pozitívumot tudok elmondani ott tartózkodásunkról.
A wellness pihenésünk alatt épp felújítás alatt állt, ezért nem lehetett használni az úszómedencét, az egyik szaunát és a gőzt. Előre senki sem jelezte, hogy ilyen kényelmetlenségre készüljünk. A dolgozók munkásruhában járkáltak fel-alá, a szaunában flexelést hallgattunk. Szerintem illett volna előre szólniuk, hogy mire számítsunk. Magától a wellnesstől sem voltunk elragadtatva, teljesen átgondolatlan, a szaunák, medencék össze-vissza vannak. Nincs egy rendes bár, csak a bejáratnál egy kis pult meg hűtő, csupán sört, kólát és ilyeneket lehet inni, koktélról ne is ábrándozzunk a medence partján.
A lobby gyönyörű, de a felszolgálás botrányos volt, a hölgy épp magánbeszélgetést folytatott a telefonján és minket (a vendégeket!) várakoztatott, miközben csevegett a barátnőjével: "és a kis család hogy van?"....
Az ételek még az átlagos színvonalat sem ütik meg. A rántott hús iszonyat kemény volt, a választék szegényes, az ételek ízetlenek. Ennyire rossz ételekkel sehol nem találkoztunk eddig, pedig elég sok wellness hotelben megfordultunk már. Semmi fantázia, csak hagyományos ételek, de azok is gyenge minőségben.
A szobából sokkal többet ki lehetett volna hozni, egyáltalán nem volt méltó egy ilyen szállóhoz. Unalmas, egyszerű, az egyik ablaktábla keresztben el volt repedve, a festék lepattogva, az ablak kilincse a kezünkben maradt.
Eredetileg tóra néző szobát kértünk, de azt mondták, hogy azok a szobák elég kicsik, ezért vízesésre néző szobát kaptunk, hát mit ne mondjak, ha azok a szobák még ennél is kisebbek, akkor ott már oldalazva lehet csak közlekedni... Viszont legalább a vízesés jó hangos volt... :(
Az egy dolog, hogy ilyen helyre általában nem azért megy az ember, hogy tévét nézzen, de a csatornák esetében lehetne nagyobb választék. Alig volt egy-két adó, a zöme külföldi vagy sport.
A padló szigeteléssel is lehetnek problémák, mert egyik este órákig azt hallgattuk, hogy valaki felettünk fel-alá trappol.
Összességében nagy elvárásokkal érkeztünk, de számunkra hatalmas csalódás volt. Karácsony előtt látogattuk meg a hotelt és folyamatosan azt éreztük, hogy csak a karácsonyi teltházra készültek, minket nem is tekintettek "rendes" vendégnek. Olyan szedett-vedett volt az egész a wellness felújítással (amivel az ünnepekre akartak elkészülni), a kiszolgálással és úgy egybevetve mindennel. Mivel alig volt pár vendég a szállodában, a személyzet csak amolyan félgőzzel működött. Ennél drágább szállodákba szoktunk járni, viszont ahhoz képest, amit nyújtott ár-érték arányban nem megfelelő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval