Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

amatőrizmus

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Gyenge 2013. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
1. az étel rendszeresen sós volt, a választék igen közepes
2. a személyzet két alkalommal is kioktatott bennünket arról, hogy "aki nem kezdésre érkezik,az azt eheti meg, ami marad" - holott ez semmilyen tájékoztatóban nem szerepel és 4 csillagos magyar szállodában elképzelhetetlen.
( reggel 9 -kor és este 8 kor már nem mindig töltötték újra a tálakat)
3. A szobánkba kártyával lehetett bejutni, mint minden szobába,de az mégiscsak "anakronizmusnak" tűnt számunkra, hogy a terasz ajtó, a terasz felé egy rozsdás kulccsal volt csak - nem túl biztonságosan - zárható. Igy a terszon járkáló szállóvendégek nem csak nappal, hanem - ha nyitva hagytuk volna a terasz ajtót éjszakára - akár be is jöhettek volna a szobánkba ( 128), amíg mi aludtunk.A hatalmas meleg ( este 30-32 fok )ellenére , nem mertük ezért éjszakára nem bezárni.

De a takaritónők, takarítás után 2 x is nyitva hagyták sajnos ezt az ajtót. Szerencsére nem tűnt el a 220 000 Ft os laptokunk( ami nem fért be a szokatlanul kis méretű széfbe.)
A WIFI a szobában szinte egész idő alatt rettentően lassú volt ( az előtérben sem volt sokkal gyorsabb).Kérdésünkre a portás azt felelte, hogy "túl sokan használják".
4. A szálló környékén semmiféle infrastruktúra ( ABC, élelmiszerbolt,piperecikk-bolt stb.), igy aki reggel vagy este nem evett eleget, éhes maradt... Ha ebédelni akart, akkor csak az éttermükben a la carte étkezhetett. Étkezését olcsóbban, közértben vásárolt élelmiszerekkel( kenyér,szalámi,vaj, üdítő ital stb.) helyettesiteni, - üzlet hiányában - fizikailag lehetetlen volt.
5. Sem érkezésünkkor, sem később senki nem tájékoztatott arról, hogy szállodában valamilyen programra lehet számitani, pedig voltak akik kisgyerekkel jöttek. Igy magunknak kellett kitalálni minden időtöltést.
6.A bárban a kávé rossz volt.
7.A bowlingot 1500 Ft-ért nem próbáltuk ki.

Mindezeket azért irtuk le, hogy - a kritikák legalább néhány százalékával - foglalkozzanak.
Ha azt szeretnék, hogy a szálló ne csak 4 csillagos legyen, hanem jó is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Szörnyű

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval