Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Gyenge 2018. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. február 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kisebb szobát kaptunk mint amit foglaltunk, ugyanazon áron...A foglalásban 43 m2- es szoba szerepelt, míg amit kaptunk alig volt 36m2. Az első szobánkat le kellett cserélni mert bűzlött, és nem segített rajta a szellőztetés. Így hogy ne indítsunk rosszul a szálláshelyen, kértem egy másikat ami tóra néző ráfizetve az árra. Ez ugyan nem bűzlött de azért hagyott kívánnivalót. A szobában a tapéta szakadt , a zuhany penészes, és csúszós nyák fogadott az első belépésnél a fertőtlenítés hiánya miatt. Fújjj! Az étteremben a pincér kifejezetten zavaró.Úgy néz ki mintha három napja nem aludt volna és mint egy hóltkórós mászkál ide-oda, és a vendégeket evés közben zavarja. A reggeli kávé ihatatlan. A wellnes részlegben a gőzfürdő egy előre gyártott műanyag fülke és büdős mint a rothadás. A sókamra nem létezik, illetve amit annak neveznek az egy HIDEG , kőből kirakott luk, egy közepes méretű sólámpával a közepén. Kértem egy relaxáló masszázst, amire a masszőr azt mondta hogy ha simogatásra vágyok erre a célra ott a férjem, tehát kaptam egy frissítő masszázst zene nélkül, viszont közben mindent megtudtam a masszőr magánéletéről. A biliárd asztal jócskán elhasználódva, 1 db dákóval ami még úgy ahogy használható, a golyók behorpadva, 1000 ft/ óra díjért. Ugyan félpanziós ellátást foglaltunk, de sehol nincs feltüntetve hogy ebben még egy pohár víz sincs benne, viszont az italok árai az egekben és persze a honlapon ez sincs fenn, nem véletlenül. Például egy 0,5 l - es kis ásványvíz 750 ft. A 0,33-as 600 ft. A bor kínálatuk nagyon gyatra, a minőséginek nem nevezhető bor ami a kínálatukon szerepel 5400 ft-ért az a tesco-ban 1400 ft. Kár hogy így mutatkozunk be mi magyarok a külföldi túristáknak. Tudnánk ennél sokkal jobbat is egy kis odafigyeléssel. És hogy pont egy ilyen hely rontja a hírnevünket! Nagy csalódás volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (3)
Hotel Palota Lillafüred - BelsőHotel Palota Lillafüred - BelsőHotel Palota Lillafüred - Belső

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval