Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Második nyári szezon :)

Hóman Cukrászda LovasberényHóman Cukrászda Lovasberény a térképen

Kiváló 2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem túl régen ismerkedtem meg evvel a kellemes kis hellyel. A mostani óraátállításkor kezdődött a cukrászda második általam ismert nyári idénye :).
Kedves emlékek fűznek hozzá. A környék legfinomabb fagylaltja kapható itt. Jó időben a cukrászda előtti padok, asztal körüli székek megtelnek vendégekkel. Egy-egy nyári napos hétvégén hosszú sorokban kell kivárni,hogy az ízletes jeges finomsághoz juthassunk. A választék bőséges, a gombóc nagy, és mindig jut valami különlegesebb íz is az "étlapra".
A környékbeli kirándulásaink alkalmával sosem hagyjuk ki. Ajánlom azoknak például,akik a Velencei Meleg-hegyen kellemesen elfáradtak a lankás hegyoldalon, és a fárasztó túra után van kedvük egy kis édes-hideg kényeztetésre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Hóman Cukrászda további értékelései

2023.07.03gyerekekkel
Kiváló
A velencei tó talán legfinomabb fagyija található a Hóman cukrászdában. A választék bőséges. A hagyományos ízektől kezdve a különleges fagyiig itt minden megtalálható. Krémes, kellemes és harmonikus az ízük. Nagyon tudom ajánlani őket!
2023.05.21a párjával
Tegnap aztán tényleg betértünk a híres-neves Hóman Cukrászdába Lovasberényben. Meleg is volt nagyon, hirtelen toppant be a nyár, és ennek a helynek meg azért híre van. A fagylalt volt az elsőszámú szempont. Előtte kezet akartam mosni, mert számtalan bizarr helyen kirándultam aznap, négykézláb...
2022.06.15a párjával
Szeretem, mikor a fagyinak az az íze, ami ki van írva. Itt az eper eper ízű, a tútórudi túrórudi ízü. Nagy a választék, nagy a kereslet. Finom. Némi parkoló is van a közelben. A kiszolgáló lányok saját bevallásuk szerint "kezdők" ezért lassan ment minden. A belső asztalnál pókháló lógott a...
Népszerű szállások a környéken
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti hétköznapok
Tóparti hétköznapok
2024.04.30-ig
Vital Hotel Nautis Gárdony
139.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval