Kiváló 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Párommal tértünk be ebédidőben egy nem kimondottan nyárias (esős, hideg) időben. A falu közepén helyezkedik el ez az étterem, kívülről egy normál helynek tűnik, beérve inkább elit. Előételnek bélszín carpaccio-t, langyos borjúínt zöldségekkel ettünk, igazán ízletes volt, üdvözlő falatoknak hurkakrémes bagettkarikát kaptunk. Nagyon szép teríték, kellemes környezet, csak mi voltunk vendégek akkor. Minőségileg kifogásolhatatlan, nem véletlenül került be a legjobb éttermek listájába, annak is a 34. helyére.
A Mádi udvarház Magyarország egyik legjobb étterme, nem véletlenül jutalmazza több éve a Gault Millau kalauz 14 ponttal. A séf H. G., aki állítólag az egyetlen magyar konyhafőnök, aki elvégezte a Bocuse akadémiát. A beltér pazar, lenyűgöző, a terasz festői, a kiszolgálás kifogástalan, pincérünk...
Nem is tudtam, hogy ilyen gasztronómiai élményben lesz részem, itt Miskolctól nem is olyan messze. Őszintén szólva, egy benzinkúti ingyenes kiadványból találtam rá erre a helyre. Szombat délután estünk be, vendég alig volt, mintegy 20%-os volt a kihasználtság. A hely elsősorban borház jellegű,...
Már többször jártunk az étteremben, nagyon elégedettek voltunk mind az ételek és italok minőségével. Az ételek különlegesek, nagyon finomak, szépen tálaltak. A borok a környékről származó legfinomabbak. Kihagyhatalan a házi málna szörpük. Ízlésesen terített, elegáns étterem, segítőkész profi...