Tipikus külvárosi vidéki kocsma a városmagtól kijebb, túl a Múzeumon, a temető és a sportpálya felé vezető úton. Jó kis gyaloglás volt, mire eljutottam idáig. De nyilván autóval nem jöhettem. A név megmosolyogtató, Jéger, így É-vel írva. Kívülről egy mezővárosi parasztház az épület, az ablakon virágos csipkefüggöny van.
A feliratokon Arany Ászok, Kóbányai, valamint egy szarvas fejkép, vonzó hívószavak a célközönség számára. Az asztalon Unicum-os asztalterítő. Sok cuccot adtak a szponzorok, s mindent hasznosítottak valamire. A beltér elég avítt, de nem ellenszenves. A kocsmáros hölgy kifejezetten kedves, barátságos. Olyan dekorációs elemek vannak, mint csupasz ágak kiürült kis Jégeres üvegekkel feldíszítve, egyedi karácsonyfa újragondolás. Kérdeztem a hölgyet, hogy van-e valami lazább, csajos itala. A Limoncellót javasolta, ezen erősen elcsodálkoztam, erre nem igazán számítottam egy ilyen helyen. De miért is ne? Az árak megmosolyogtatóan kedvezőek. A Limoncello 350 Ft, a Top Joy almalé szintén 350 Ft volt. Nincs kötelező szervizdíj, ez errefelé nem divat. Összességében nem lenne reális 3 pontnál többet adnom, de egyértelműen ajánlott hely, ha valaki éppen erre járna.