A makói híres-neves fürdő, a Hagymatikum vendéglátó egységeit egy kalap alá vettem. Egyrészt van egy önkiszolgáló étterem. Ez a legnagyobb alapterületű, itt sok asztal van, elég sűrűn elhelyezve. Tömeg és sorbanállás volt, nehéz volt szabad asztalt találni, az ételek menzás jellegűek, nekem összességében nem jött be.
Másrészt a Nyugi Bár, ahogy a neve is sugallni kívánja, más zsánerű, itt egyszerűbb ételek vannak, pl. hot dog, pizza, tortilla, jégkrém, chips, illetve inkább az italokon van a hangsúly. A koktélok ára a budapesti árakhoz képest nagyon kedvező (1650 Ft). Soproni Ászok sört csapolnak. Jó időben van egy kiülős teraszrész is, de arra nem sikerült rájönni, hogy a fürdőből közvetlenül (fürdőruhában, köntösben) oda hogy lehetne kijutni és kiülni? Tapasztalataim szerint, ha az ember eljön ide a fürdőbe, érdemesebb inkább a fürdőn kívül, a városban enni, van erre számtalan jobb, színvonalasabb lehetőség.