Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Makó legjobbja

The Garden Étterem MakóThe Garden Étterem Makó a térképen

2014. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. január 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vannak kétségkívüli elsőségek. Gyulán a legjobb étterem a Patrióta, Békéscsabán a Brill, Orosházán a Brill, Debrecenben az Ikon, Szegeden a Tiszavirág. Makón meg a Garden, akkor is, ha több Gault Millau ponttal elmarad a felsoroltak mögött.
Az étterem a Nagylakról Makó felé vezető főút jobb oldalán talánható a városon kívül. Gyönyörű a kerthelység, és szép, elegáns a beltér is.
A választék meglehetősen széles, de állott ízű étellel nem találkoztunk. Az árak a színvonalhoz képest kifejezetten barátságosak. Kínálnak egyszerűbb fogásokat, mint például marhapörköltet házi galuskával 2000 forint táján, de vannak komplexebb ínyencfogások is, pl. panchettába tekert szűzérmék rókagomba mártással, burgonyafánkkal 2000 és 2500 között, vagy bőrén sült fogas tejszínes leveles parajjal, barna rizzsel 3000-ért.
Ezutóbbit ki is próbáltuk, finom volt, bár a rizs nem volt vadrizs. Ettünk vagy 6 féle ételt, levest, főételeket, desszertet. Ételeink átlag felettiek voltak, bár itt-ott akadt hiba. Nem nevezném például fekete kaviárnak a festett nyúlhalikrát. A vöröskaviár lazacból van, a fekete tokhalból. Pont. Utána lehet olvasni. Mentségére szolgáljon a helynek, hogy ez a kérdés még nincs olyan szigorral szabályozva, mint a pálinka megnevezés használata. (Sajnos.)
A borlap korrekt, a sörválaszték szűk, de igényes. Van Bitburger csapon és Erdinger valamint Krusovice palackban. A borokat a Veritas szállítja, baráti áron kínálják mind a kimért, mind a palackos tételeket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
The Garden Étterem Makó - BelsőThe Garden Étterem Makó - Étel/italThe Garden Étterem Makó - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Allium Apartman Makó - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Allium Apartman Makó
30.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval