Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Menekülj amíg nem késő!

Mátészalka Városi Uszoda MátészalkaMátészalka Városi Uszoda Mátészalka a térképen

Időpazarlás 2019. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. június 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Messziről érkezvén - olvasva a mozgásszervi problémák kezelésére alkalmas gyógyvízről - gondoltuk, vidéki kisváros a maga rendezettségével jó hely lehet pihenni kicsit. Kánikula van, gondoltuk többen lehetnek az átlagosnál, de azt álmunkban sem gondoltuk, hogy minden koszos, az infrastruktúra meg alul méretezett. Belépés: műszakváltás, egy pénztár, egy kapu, nincs elég "óra". Nem túl drága a belépő, de mindjárt közölték, nem lesz öltözőszekrény, talán jobb is volt, mert az öltöző szemetes, eldobált hulladék, nyoma sincs a napközbeni takarításnak.Fényképeket csak azért nem készítettem, mert gyomorforgató volt a látvány. Uszodai belső tér: kicsit rendezettebb.
Parkfürdő: szemetes kukák alig, full ház, fullra teli kukák, napközbeni elszállításnak nyoma sincs. Az árusító pavilonok előtti tér sem felsöpörve, sem lemosva, így "higiénikus környezetben lehet" - miután az asztalokon, székeken is a korábbi látogatók által odakent, ejtett kajamaradványok nyomai - bármit is fogyasztani. Sem az üzemeltetőben, sem a pavilonok üzemeltetőiben nyoma sincs annak, hogy ezzel törődnének. Milyen lehet ezek után a víz minősége, szennyezettsége? Sok strandot megjártunk már, ehhez hasonlót még nem tapasztaltunk. Nem lehet mentség erre az, hogy nem lehet gazdaságosan üzemeltetni egy uszodát, strandot. Igen tudjuk, a világon szinte sehol nem lehet gazdaságosan megoldani, de nem is azért vannak kitalálva, ilyen alapon minden iskola veszteséget termel, ha csak fiskálisan tekintünk rá. Ha viszont brandként, turisztikai értelemben nézzük ez a virágzó kosz és mocsok brandje. (Hol van ilyenkor a közegészségügyi hatóság???) Azt hiszem, elég volt "Tibetben" a három perc, menekültünk, amíg nem késő.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Mátészalka Városi Uszoda további értékelései

2016.10.06a párjával
Kihagyhatatlan
Már többször is jártunk az uszodában!Felnőtt és gyerek úszómedencével egyaránt rendelkezik, melyek vízhőmérséklete igen kellemes! Az iskolás gyerekek részére még úszóoktatás is folyik! Nagy előnye az uszodának a közösen üzemeltetett gyógymedencék! Bár ezek vízhőmérséklete több figyelmet...
Népszerű szállások a környéken
Termál Apartman Panzió Nyírbátor - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Termál Apartman Panzió Nyírbátor
22.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval