Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Kicsi,de jó

Hotel Anna Mátrafüred

2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csendes,nyugodt környezetbe érkezik az ember,ha ebben a hotelben akar megszállni.Mi öt éjszakát töltöttünk itt és jól éreztük magunkat.A svédasztalos reggelik és vacsorák megfelelő választékot kínáltak,mindenki találhatott kedvére való ételt. Két féle leves,három főétel és két desszert közül választhattunk a vacsoránál. A wellness részleg kicsi,de a Mátrába mi inkább kirándulni,túrázni mentünk ezért nem hiányzott a nagyobb wellness lehetőség.A szobánk kényelmes volt,bár az erkélyt nemigen használtuk, ugyanis legfeljebb egy ember tud kint tartózkodni, olyan kicsi. A szálloda összes dolgozója kedves,szolgálatkész ,bármilyen kéréssel fordulhatunk hozzájuk. A tisztaságára sem lehetett panaszunk. A wifi jele gyenge,tehát internetre ne számítson senki,ha azon keresztül szeretné elérni. Összességében jól éreztük magunkat és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Esős időben nehezebb lett volna az időt jól eltölteni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Anna további értékelései

2020.10.16a párjával
Kiváló
A szãlloda családias hangulata nagyon megfogott .A szemėlyzetről csak pozitivumokat tudok irni pl udvariassãg figyelmessèg ės a mosoly ami nekem fontos ott volt. Tavasszal biztos ujra elmegyûnk.
2020.09.06barátokkal
Kiváló
5 emlékezetes nap a Hotel Annában! Sógornőmmel nyaraltam Mátraházán az Anna Hotelban 08.30-09.5 ig. Mind a ketten elégedettek voltunk a szállással ,tisztasággal és az étkezéssel is. Külön kiemelném a személyzet kedvességét,szolgálat készségét! Köszönettel és üdvözlettel : Horváth Kálmánné
2020.08.10a párjával
Összességében jó volt, anyit elárulok hogy a 105 -ös szobában nem jó a klima csak anyit csinál hogy a szobában keveri a levegőt de lehüteni nem akarja de emiatt nem akartunk reklamálni , pénteken este 8-kor voltunk vacsorázni alig volt második fogás ezeket a problémákon javitsanak.