Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
noire
92810
Országjáró - 34 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

noire adatlapja

38Értékelés
9
28
1
0
Bemutatkozás
ide írom a blogom címét:www.minden-mi-francia7.webnode.hu ebből kiderül, hogy ki is vagyok.
Így utazok, így járok étterembe
Imádok utazni, szeretek túrázni gyalog, biciklivel,a barátokkal,a családdal.Általában két évente külföldre is eljutunk. Negyven éven át iskolásokkal, minden féle korosztályból, bejártam az országot és több európai országot is.
Amikor családdal, barátokkal utazunk, mindig megkóstoljuk a helyi ételeket valamelyik étteremben. Legjobban a francia konyhát ismerem és szeretem,ami természetes, hiszen friss nyugdíjas francia tanár vagyok.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Gyermekkel utazó  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő  •  kíváncsi
Regisztráció2014.07.04
Utoljára itt2023.03.16

Néhány kiemelt értékelés

2022. március 27.barátokkal járt itt
Barátainkkal, találkozópontként kerestünk egy éttermet Egerbe menet. Így esett a választásunk a Falatozóra, ami erre a célra pont megfelelt. Három felől érkeztünk és az étterem elhelyezkedése mind a hármunknak megfelelt, útba esett. A neve is felkeltette az érdeklődésünket , nem szokványos.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2022. november 15.barátokkal járt itt
A BGS Drinkbár helyett ma már úgy hívják a helyet, hogy BGS étterem és pizzéria. Útban Pécs felé álltunk meg az étteremnél. Az interneten néztük ki. Az épület külsője alapján nem biztos, hogy választottuk volna ezt az éttermet, de megnyugtató volt látni, hogy sok autó parkol körülötte. Ez azt jelezte, hogy jó ételeket lehet ott kapni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
2022. március 27.barátokkal járt itt
Barátainkkal töltöttünk három éjszakát a szállodában. A Tavaszváró csomagot választottuk. Mivel hétköznap voltunk ott, nem volt teltház. A III. épületben a három szobát véletlenszerűen osztottuk el egymás között(három nyugdíjas házaspár vagyunk), így volt aki apartmant kapott konyhával, volt egy három ágyas szoba és volt kétágyas is.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
4Elhelyezkedés