noire étterem értékelései

Értékelései
6
28
25
23
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg noire értékeléseit!

Olvasd el noire étterem értékeléseit!

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 26.
Esős kirándulásunkkor tényleg jobb híján tértünk be az étterembe Síkfőkúton. Hétköznap, októberben, zuhogó esőben nem volt más választásunk, hiszen a környéken ez az egyetlen étterem, a hotelek éttermein kívül. Gyors ebédet akartunk, így csak egy-egy juhtúrós sztrapacskát rendeltünk, utána kávét. A gyorsasággal nem is volt problémánk, hamar érkezett a sztrapacska.
Megosztom
Gyors ebéd, útközben -

Millennium Étterem Mezőkövesd

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 26.
Egy hétfői napon ebédidőben tértünk be ebbe az általunk eddig nem ismert étterembe. Eldöntöttük már előre, hogyha a menü tetszik nekünk, akkor azt kérünk, így hamarabb végezhetünk, mintha á la carte rendelnénk. Az étteremben egy féle menü van. Aznap éppen kolbászos lencseleves és bolognai spagetti szerepelt a menüben. Nagyon hamar megkaptuk az ételeket.
Megosztom
Szerény választékból, de jól laktunk -

Várkapitány Étterem Drégelypalánk

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznap ebédidőben érkeztünk a vendéglőbe, négy felnőtt és két kicsi gyerek. Miután a környéken közel s távol ez volt az egyetlen étterem, ami üzemelt is, más választásunk nem lévén ,itt szándékoztunk ebédelni. A nagy teremben senki nem volt rajtunk kívül, de a terített hosszú asztal egy csoportot várt ebédre.
Megosztom
Útba esik jövet, menet... -

Bonchidai Csárda Tokaj

2020. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 9.
Mi is átutazóban voltunk Tokajban. Mivel a csárda útba esett, itt álltunk meg ebédelni barátainkkal. A barátnőm és én halételeket kértünk, férjeink pedig egy kétszemélyes Bonchidai tálat a húsleves mellé. Örömmel tapasztaltuk, hogy az étlapon laktóz és glutén mentes ételek is voltak feltüntetve. A halas ételek finomak voltak, a kétszemélyes tál pedig akkora volt, hogy négyünknek is elég lett volna.
Megosztom
2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 27.
Egy vasárnap, ebédidőben tértünk be barátainkkal ebbe az út menti étterembe. Megmondom őszintén, nem ez volt az elsődleges választásunk, de az előre kiválasztott étterembe nem fértünk be, nem foglaltunk előre asztalt. Megjegyzem, a neten sehol sem jelezték, hogy ez szükséges lenne. Szóval úgy is mondhatnánk, hogy jobb híján kerültünk a vendéglőbe.
Megosztom
London , de Dabason -

London Vendéglő Dabas

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 17.
Dabas határában áll ez az étterem, amely külsőre nem mutat sokat. Néhányszor már elautóztunk előtte, láttuk a táblát, miszerint újra megnyílt. Kíváncsiak voltunk, hogy miféle étterem lehet London névvel azon a környéken. Meglepően tágas, nagy boltíves teremben ültünk le.
Megosztom
Faház a város szélén -

Faház Vendéglő Lajosmizse

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 28.
Pénteki napon ebédelni tértünk be a vendéglőbe. Néhány asztalnál már ültek, ebédeltek. Mint kiderült menü is van az étteremben,de csak egy fajta. Aznap csontleves és rántott szelet hasábburgonyával, savanyú uborkával szerepelt a menüben. A férjem azt is kért, én pedig csak egy grillezett sajtot, csilis édes mártogatóssal, burgonyával, szóval nem egy túl komplikált fogást.
Megosztom
Előre megfontolt szándékkal -

Stones Pizzéria Békéscsaba

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 21.
Igen, ahogy a címben írtam, mi előre megfontolt szándékkal mentünk a Stones-ba ebédelni, kisebb, nagyobb unokáinkkal. Már máskor is jártunk itt, kellemes emlékeket őriztünk a helyről, így nem volt kérdés, hogy hova menjünk. Asztalt foglaltunk, mert azt tapasztaltuk, hogy mindig sokan vannak az étteremben. Így is volt, láttunk másokat asztalra várni.
Megosztom
Jót, olcsón, gyorsan -

Spencer Bistro Tiszaföldvár

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 21.
Véletlenül láttuk meg a Spencert, parkoló helyet kerestünk a buszpályaudvar közelében. A kirakatra kiírt szöveg, miszerint 1650 forintért szabad szedéses étkeztetés van, nagyon csábítónak tűnt. A választék ugyan nem volt túl nagy, de azt gondolom, hogy a két leves, az ötféle főfogás, néhány savanyúság, saláta és egy desszert közül mindenki választhatott igénye szerint.
Megosztom
Vártunk, vártunk, de minek -

Taverna Étterem & Pizzéria Tiszaföldvár

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 21.
Temetésre mentünk Tiszaföldvárra. Mivel korán érkeztünk, gondoltuk, megebédelünk valahol. A Taverna útba esett, így ide tértünk be. Direkt készételt kértünk és a menü levesét, gondolva, hogy ezek gyorsan elkészülnek és még oda is érünk a temetésre. Előre szóltunk, hogy sietünk és csak akkor rendelünk, ha várhatóan el is tudjuk fogyasztani az ételt mire mennünk kell.
Megosztom
3 oldalon / 25 találat


TérképX