Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Kíváló szálloda

Residence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza

2019. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Decemberben töltöttem el a párommal és barátainkkal itt 4 napot. Maga a szálloda gyönyorű, bőséges reggeli és vacsora kínálattal, mindkét bárban extra szolgáltatással, melyben minden asztalon voltak kint sós nassolni valók, melyet eddígi pihenésünk során sehol nem tapasztaltuk!
A szoba kialakítása, berendezése nagyon szép, modern volt, tökéletes kinézet! Az étteremből a kilátás pazar, kedev, figyelmes pincérekkel.
A wellnes részen a jakuzziból ki sem kellet szállnunk, a kedves, figyelmes felszolgáló hölgyek odahozták, vitték a poharakat, külön köszönet nekik, és kivétel nélkül mindíg, minden nap mosolyogtak, pozitívak voltak.
A masszázst végző hölgy nagyon értette a dolgát, rendkívül jól esett a masszírozás.
Negatív élmény:
A medencék vizének hőmérséklete kimondottan nem meleg, lehetne legalább az egyik 36 foknál melegebb. A szabadban lévő melegvizes jakuzzit csak reggel lehetett használni, mivel kb. délre kihűlt úgy a vize, hogy a kinnti -4 fokban hidegnek érezte az ember a víz hőmérsékletét.
Illetve még egy negatív, hogy egy ekkora szállodának nincsen fedett parkoló része, vagy legalább héhány előtetős hely, ahová a téli időszakban érkezők be tudnának állni az autókkal. Ez nagyon hiányzott!

Mindent egybevetve jól éreztük magunkat, ajánlanám a szállodát mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (6)
Residence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - Külső képResidence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - WellnessResidence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - BelsőResidence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - VendéglátásResidence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - VendéglátásResidence Ózon Konferencia & Wellness Hotel Mátraháza - Környék

Residence Ózon Konferencia & Wellness Hotel további értékelései

2020.11.03gyerekekkel
Kiváló
Négyen utaztunk az Ózon Hotelbe, ahol 3 éjszakát töltöttünk. A szobából remek kilátás nyílt a Kékesre. A svédasztalos reggeli és vacsora is bőséges volt, nagy választékkal. A wellness részlegen is minden korosztály számára volt kikapcsolódási lehetőség. A személyzet kedves és segítőkész volt.
2020.03.10a párjával
Kiváló
Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni, az az élményelemek száma, illetve azok működési gyakorisága. Minden másról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Szép, tiszta, igényesen felújított szálloda és szobák. Kiváló svédasztalos reggeli és vacsora. A személyzet rendkívül figyelmes, kedves. A...
2020.01.31családjával
Átlagos
Nem tudom, mi történt...persze, asszem,tudom is. Hol van Hoffmann Józsi? Hol vannak az ízek? Mi ez a stílustalan összevisszaság? Miért ilyen béna a Recepció? És legfőképpen hogy kerül ide egy ilyen zoldkalapos gagyi gumibugyi zenész, aki túl hangos egy valaha volt elegáns vacsorához, és egy...