Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ó, te drága...?

Templomvölgy Resort MátrakeresztesTemplomvölgy Resort Mátrakeresztes a térképen

2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kettős érzéssel foglaltam le a szállásunkat a Templomvölgyben: egyrészről vonzó a honlapja, és sokan elragadtatva írtak róla, másrészről jó páran drágának tartják. Az igazszág ppersze a kettő között van.
Tény, hogy csodálatos környezetben fekszik az épület, amit szépen rendbe hoztak. Nem tetszik a berendezés is: egyszerű, elegáns, nem hivalkodó. Itt az ablakon kell kinézni, nem a szobák dizájnját. Kényelmi dolgokban volt hiányérzetem: egy sötétítő függöny, ha besüt a nap, egy pad, vagy ülőalkalmatosság a bejárati ajtó mellé, hogy leülhessek, ha leveszem a túracipőm.
A reggeli és a vacsora is finom volt és bőven elég a páromnak is (aki szép szál ember).Az italok ára? Nem drágább, mint más mátrai szállodában. Ott van wellness? Itt meg patak, madárcsicsergés.
A tulaj és a személyzet is kedves, barátságos, közvetlen. Ezt egy wellness szállodában nem kapom meg, pedig a lélek is fontos, hogy jól érezzem magam.
Ami nem tetszett: A kertben elhanyagolt zugok: grillterasznak csak a /hűlt) helye van, a fáskamra inkább hulladéktároló.
És egy fontos információ: a tulajnak két kutyája is van, akiket néha kienged. Ha valaki allergiás a kutyaszőrre, lehet, hogy ez gondot okoz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Templomvölgy Resort további értékelései

2018.11.03a párjával
A médiában figyeltem fel erre a helyre, gondoltam kipróbáljuk a wellness helyett. Ez valami nagyon más. Hibát követtem el, mikor összehasonlítottam azonos árfekvésű szállodákkal. A hely gyönyörű, az őszi erdő illata isteni. A személyzet maximálisan érti és teszi a dolgát. A belső környezet...
2016.03.26a párjával
Kiváló
Gyonyoru helyen van, csendes kornyezetben, a szoba nagyon szep, izlesesen berendezett, amit szeretnek kiemelni, hogy nagyon elegedettek voltunk a figyelmesseggel, amit az etkezesnel az etel allergiankra tekintettel kaptunk. Mennyei eteleket ehettunk es minden mentes volt, ez sajnos eleg ritkan...
2015.11.17a párjával
Kiváló
A Templomvölgy álomhely. A csend és a béke megtestesülése jó ételekkel, tisztasággal, kényelemmel és megismételhetetlen hangulatokkal kísérve. A tulajdonosok a bemutatkozás után rövidesen észrevétlenül átalakulnak kedves vendéglátókká. A konyha remek, végtelenül elegáns, ugyanakkor házias,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.03.27-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval