A Darázshegyi Panzió Mátraszentimre a Mátra déli oldalán, gyönyörű kilátásokkal és nyugodt környezettel várja a vendégeket. A szállás tiszta, otthonos berendezésekkel rendelkezik, a háziak barátságosak és figyelmesek. A környezeti adottságok kedvezőek az aktív pihenéshez, a közelben jól kiépített túraútvonalak érhetők el, és könnyen megközelíthetők a Galyatető, Kékes, Ágasvár és Parádsasvár látnivalói.
A környék ideális családok számára, a gyerekek is találnak programokat, és a környezet biztonságos. A vendégház állatbarát hozzáállása kiemelkedő: kutyát és más házi kedvenceket is szívesen fogadnak. A konyha kiemelkedő: glutén- és laktózérzékenységgel élők számára is található ízletes étel, a reggelik és a főételek bőségesek és gusztusosak. A személyzet szolgálatkész és kedves, a vendégek visszajelzése szerint kiemelkedő színvonalú a kiszolgálás. A terasz és a belső terek hangulatosak, a kilátás és a nyugodt környezet hozzájárul a zavartalan pihenéshez. A Darázshegyi Panzió Mátraszentimre környezetében télen sípályák és nyáron kiváló túraútvonalak találhatók, ami sokféle programot kínál. Évről évre visszatérnek a vendégek a gyönyörű kilátás, a tiszta levegő és a minőségi étkezési élmények miatt. Összegzésként a Darázshegyi Panzió Mátraszentimre olyan összetett élményt nyújt, amely a természet közelségét, a vendéglátó ház meleg légkörét és a gazdag programlehetőségeket egyesíti.
Szavak helyett beszeljenek az altalam keszitett kepek. . . no comment. . . A szalonnasuto hely osszeomlott, korhadt. . . . . a WC. uloke leesoben, viszont van WC. papir a konyhai torlo helyett. . . no, es a mikro sem fiatalkotu, szerelesi es keresesi ismeretek szuksegesek. /hol van a gomb? ? ?
/A terasz kivalo szaritohely-valahogy mas kilatasra szamitottam-de lehet tul sokat vartam egy allitalag 4 csillagos vendeghaznal. . . . a latott fotok alapjan
A tulajdonos kiszolgálása lehengerlő, kedves, segítőkész, rugalmas és nem ismer lehetetlen megoldást. Bármilyen kérdéssel és kéréssel fordulhatsz hozzá. Az ételek finomak, ízletesek és bőségesek. A hely csendes környezetben van, gyönyörű kilátással. A közelben túraútvonalakkal, szép környezetben, sípályákkal. Közelben megtalálható minden. Örülünk, hogy rátaláltunk erre a helyre.