A Darázshegyi Panzió Mátraszentimre a Mátra déli oldalán, gyönyörű kilátásokkal és nyugodt környezettel várja a vendégeket. A szállás tiszta, otthonos berendezésekkel rendelkezik, a háziak barátságosak és figyelmesek. A környezeti adottságok kedvezőek az aktív pihenéshez, a közelben jól kiépített túraútvonalak érhetők el, és könnyen megközelíthetők a Galyatető, Kékes, Ágasvár és Parádsasvár látnivalói.
A környék ideális családok számára, a gyerekek is találnak programokat, és a környezet biztonságos. A vendégház állatbarát hozzáállása kiemelkedő: kutyát és más házi kedvenceket is szívesen fogadnak. A konyha kiemelkedő: glutén- és laktózérzékenységgel élők számára is található ízletes étel, a reggelik és a főételek bőségesek és gusztusosak. A személyzet szolgálatkész és kedves, a vendégek visszajelzése szerint kiemelkedő színvonalú a kiszolgálás. A terasz és a belső terek hangulatosak, a kilátás és a nyugodt környezet hozzájárul a zavartalan pihenéshez. A Darázshegyi Panzió Mátraszentimre környezetében télen sípályák és nyáron kiváló túraútvonalak találhatók, ami sokféle programot kínál. Évről évre visszatérnek a vendégek a gyönyörű kilátás, a tiszta levegő és a minőségi étkezési élmények miatt. Összegzésként a Darázshegyi Panzió Mátraszentimre olyan összetett élményt nyújt, amely a természet közelségét, a vendéglátó ház meleg légkörét és a gazdag programlehetőségeket egyesíti.
Szavak helyett beszeljenek az altalam keszitett kepek. . . no comment. . . A szalonnasuto hely osszeomlott, korhadt. . . . . a WC. uloke leesoben, viszont van WC. papir a konyhai torlo helyett. . . no, es a mikro sem fiatalkotu, szerelesi es keresesi ismeretek szuksegesek. /hol van a gomb? ? ?
/A terasz kivalo szaritohely-valahogy mas kilatasra szamitottam-de lehet tul sokat vartam egy allitalag 4 csillagos vendeghaznal. . . . a latott fotok alapjan
Fantasztikus pár napot töltöttünk a Mátrában hála Márknak és feleségének. Különleges ételek, csodás kilátás és jó társaság ösztönöz minket arra,hogy újra őket válasszuk.
A szállás tiszta, otthonos, a környezet gyönyörű! A közelben rengeteg túraútvonal rövid sétával is könnyen elérhető. Két dolgot emelnék ki: KUTYABARÁTOK, de nem csak kiírják, hanem tényleg szeretik az állatokat. :) A másik pedig a konyhájuk: mi még glutén -és laktózérzékenyként is olyan jókat ettünk itt, mint már régen!
Mindenkinek ajánlom a reggelit és a főétkezést is, mert az ételek finomak, gusztusosak, és nem spórolják le a tányérról a mennyiséget sem. Minden téren odafigyelnek a vendégekre, segítőkészek, kedvesek. Csillagos ötös! :) Jövünk még!
Az étel hibátlan, a vendéglátók kedvesek, a táj gyönyörű, remek hosszú hétvégét töltöttünk el itt. Közel a Galyatető, a Kékes, Ágasvár, Parádsasvár; remek túraútvonalak vannak a környéken, nemrég új jelzéseket raktak ki, nem lehet eltévedni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztosan vissza fogunk még térni ide.
Egyszerűen imádom ezt a helyet. Olyan nyugodtságot áraszt magából, amit lehetetlen megunni. Évről évre visszajárunk kiszakadni egy picit a nyüzsgésből. Az ételek mennyisége és minősége kifogásolhatatlan, a kávék mennyeiek. Az egyetlen "problémám" az, hogy a faluban az aszfalt igen-igen saras, de ezt nem róhatom fel a vendégháznak. Ajánlom.
Már 16 éve rendszeresen visszajárunk ide, különböző baráti társaságokkal. Voltunk már itt Kung fu oktatáson, jóga táborban, családi üdülésként, s most azt tervezgetjük, hogy salsa workshop keretei között jövünk legközelebb. S miért mindig a Darázshegyi Vendégházban szállunk meg?
Gyönyörű kilátás, kellemes, otthonos környezet, tiszta levegő, kényelmes berendezés, s fantasztikus ízek várnak itt minket. Akár a francia Dukán diétának hódoltunk éppen, akár olyan vendégeket hoztam, akik valamilyen ételallergiában szenvedtek, a háziaknak nem okozott akadályt a megfelelő ellátás. Annyi finomságot kaptunk nap mint nap, hogy a túrák ellenére legutóbb is sikerült felszednem egy kis többletsúlyt. :) Nagyon sok csodaszép túraútvonal indul innen, s Tündiék minden napra tudnak ajánlani látnivalót. A téli sportok kedvelői a közelben sípályákat is találnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én a családommal, barátokkal továbbra is évről évre felbukkanok majd náluk.
Évek óta visszajárunk erre a csodálatos helyre a táncos csoporttal. Mindennek oka nem is a kényelem, vagy a Mátra szépsége, hanem az, hogy a háziak igazán meg tudják teremteni az otthonosság érzetét. Boldogan mondhatom, hogy már ismerjük egymást!
:) Eddig bármilyen kívánságunk volt, teljesült, ha gyakorolni szerettünk volna, akkor zenélhettünk és táncolhattunk, ha filmet néztünk, akkor projektort szereztek. Jöttünk, mentünk, mert sokan voltunk és a háziak végtelen türelemmel voltak irántunk.
A vendégházzal maximálisan elégedett voltam, az személyzet rendkívül kedves és szívélyes, az ételek minősége kifogástalan volt, ebbe beleértve a mennyiséget is! Csodálatos helyen van a szállás, az ember bármerre indul túraútvonalakba botlik, könnyebb és nehezebb utak egyaránt vannak.
A szállásadók rendkívül kedvesek és figyelmesek, nagyon családias a légkör. Fantasztikus helyen van a házikó, kocsi nélkül is könnyedén lehet túrázni sokféle útvonalon. A szobák teljesen átlagosak, a célnak tökéletesen megfelelnek. A fenti terasz hihetetlenül hangulatos.
Összességében véve nagyon élveztük az ittlétet és megyünk jövőre is :)