Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Remek hétvége a Hotel Narádban

Hotel Narád & Park Mátraszentimre

Kiváló 2020. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2020.június végén jártunk párommal a hotelben, és 2. éjszakát töltöttünk ott.A szálloda tiszta,a szobánk kényelmes volt, gyönyörű kilátással.A személyzet kedves, és az ellátás is megfelelő,finom ételekkel.Figyeltek az asztaltávolságra és a fertőtlenítésre.A wellness részleg is tökéletes kikapcsolódást nyújtott.Egyszóval,máskor is szívesen visszamennénk, és másoknak is ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Narád & Park további értékelései

2021.06.21a párjával
Kiváló
Csodálatos a táj, a környezet, a panoráma. A kaja kiváló. A szoba felszereltsége példás. A wellness is jó, csak a szauna fűtöttsége lehetett volna magasabb. A személyzet profi. A borok is finomak. Egyértelmű az öt csillagos értékelés.
2021.05.18a párjával
Kiváló
A szálloda Mátraszentimrén, gyönyörű környezetben helyezkedik el. Az épületben maximális tisztaság, friss illat van. A szoba nagyon kényelmes, a panoráma lenyűgöző. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes. Az ételek változatosak és nagyon finomak, a kávé is kitűnő. A wellness részleg...
2020.08.25gyerekekkel
Kiváló
Nagyon szép négy napot töltöttünk itt felnőtt gyermekeinkkel. Minden kiváló volt a szállás, a környezet,kedves személyzettel,isteni finom reggeli és vacsorával.Mindent köszönünk. Balogh család .