Ráczné Ani szállás értékelései

Értékelései
33
27
0
18
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ráczné Ani értékeléseit!

Olvasd el Ráczné Ani szállás értékeléseit!

Ráczné Ani értékelései

Szuper nyárvégi pihenés -

Telekom Hotel Balatonkenese Balatonkenese

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 18.
2020.szeptember elején jártunk a hotelben férjemmel.Minden tökéletes volt, szuper wellness, saját partszakasz napágyakkal,szépen rendben tartott kertrésszel,kertibútorokkal.Finom,válltozatos ételek, kedves személyzet! Ha tehetjůk újra megyůnk!
Megosztom
Kellemes pihenés szuper wellnessel -

Hotel Aquarell Cegléd

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 18.
2020.novemberében jártam férjemmel a hotelben .2 éjszakát töltöttůnk ott, és mindennel nagyon elégdettek voltunk.Kiváló wellness,finom ételek, kedves személyzet.Mindenkinek ajánlom,jövőre újra megyůnk!
Megosztom
Kellemes hétvége Herceghalmon -

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 2.
2020. július közepén jártunk férjemmel, és unokákkal a hotelben. A szálloda nagyon modern,és igényesen berendezett. Junior lakosztályt foglaltunk, mely tökéletesen megfelelt számunkra. A szobában,és a szálloda bármely részén tisztaság fogadott! A személyzet kedves, az étel választék bőséges és finom volt.
Megosztom
Remek hétvége a Hotel Narádban -

Hotel Narád & Park Mátraszentimre

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2020. június végén jártunk párommal a hotelben, és 2. éjszakát töltöttünk ott. A szálloda tiszta,a szobánk kényelmes volt, gyönyörű kilátással. A személyzet kedves, és az ellátás is megfelelő,finom ételekkel. Figyeltek az asztaltávolságra és a fertőtlenítésre. A wellness részleg is tökéletes kikapcsolódást nyújtott.
Megosztom
Szuper pihenés a Hotel Panorámában -

Hotel Panoráma Balatongyörök Balatongyörök

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 29.
2020. június elején jártunk férjemmel a szállodában, és 2. éjszakát töltöttünk ott. Tóra néző szobát kaptunk ,mely nagyon kényelmes volt,gyönyörű kilátással! A szálloda szépen felújított, és nagyon tiszta. Figyeltek a fertőtlenítésre,asztaltávolságra,de nem volt zavaró! A személyzet nagyon kedves, az ellátás is tökéletes volt, finom ételekkel!
Megosztom
Élmény teli Pihenés a Hotel Kapitányban -

Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 29.
2020. június elején jártunk férjemmel a szállodában, és 2. éjszakát töltöttünk ott. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Aránylag kevés vendég volt a szállodában,és mindenütt figyeltek a tisztaságra,távolságtartásra, fertőtlenítésre. Az étkezéseknél a személyzet szolgálta ki a vendégeket, ami egyáltalán nem volt zavaró,inkább szokatlan.
Megosztom
Őszi hétvége Galyatetőn sok-sok napsütéssel -

Hunguest Grand Hotel Galya Galyatetô

2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2019. októberben jártunk családdal a hotelben. A környezet gyönyörű,szép és egyedi stílusú hotel,jó levegő! Tágas étterem, finom reggelik és változatos vacsorák,kedves személyzet. A wellness részleg is megfelelő. Nagyon jó elfoglaltságot jelentett 2. éves unokánknak a bambikuckó. Nagyon jó kirándulási lehetőségek. Szuper 3.
Megosztom
Szuper őszi pihenés gyönyörű napsütésben -

Club Tihany Hotel Tihany

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 12.
2019. szeptemberében, 3 éjszakát töltöttünk férjemmel a hotelbe, és teljes megelégedéssel távoztunk.A wellness és a saját strand minden igényt kielégítő, az ételek választéka és ízvilága kiváló!A szoba tiszta és kényelmes. A személyzet kedves és figyelmes.Ár-érték arányban megfelelő, jövőre újra megyünk családdal!Másoknak is szívből ajánljuk!
Megosztom
Hűsítő nyári hétvége a Mátrában -

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 28.
2019. augusztusban jártunk férjemmel a hotelben. Szép modern szálloda gyönyörű környezetben. A szoba szép és kényelmes volt. A wellness rész és a külső szabadtéri medence szuper. A reggeli és vacsora választéka bőséges, változatos és finom. Személyzet kedves és figyelmes,mindennel tökéletesen elégedettek voltunk! Bárkinek szívesen ajánljuk, ha tehetjük hamarosan visszatérünk!
Megosztom
Kellemes pihenés esős napok ellenére köszönet Hotel Bellevue -

Hotel Bellevue Esztergom

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 25.
2019. május elején jártam családommal a hotelben, gyermekeimmel, unokáimmal. A hotel szépen berendezett, és nagyon szép a környezet,rá látni a Dunára. Sajnos mi esős napokat fogtunk ki, így nem tudtuk használni a kinti medencét, pedig már fel volt töltve, de a benti wellness rész kárpótolt bennünket. Érkezéskor nagyon kedves recepciós hölgy fogadott ,és a személyzettel is megvoltunk elégedve.
Megosztom
4 oldalon / 33 találat


TérképX