Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kávészünet a benzinkútnál

Fresh Corner MezőhegyesFresh Corner Mezőhegyes a térképen

2024. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. február 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mezőhegyesre megérkezve egy kávézóban szerettünk volna megállni, a google térképen ki is néztünk egy helyet, de amikor megláttuk a MOL benzinkutat és a Fresh Cornert, akkor döntöttünk, itt lesz a megálló pontunk. A benti részben egy 4 személyes, kényelmes ülőhely volt a MOL zöld színvilágába öltöztetve, ezt el is foglaltuk. Kávét, hot dogot, péksüteményt vásároltunk. A kávéból kétfélét főznek, 100 Ft a differencia, viszont a MOL törzsvásárlói kártyával/applikációval 100 Ft kedvezményt kaptunk, szóval így végül is 500 Ft-ért kaptam egy jó kis kávét - eszpresszó tejjel, amely mellé egy finom Manner nápolyi is járt és egy pohár víz is. A cappuccino és a latte 700 Ft, az is korrekt ár szerintem. A pogácsa 400 Ft-ért viszont drága, a bolti árnak közel duplája.
A pultnál rendeltünk, kaptunk tálcát is, nincs asztal szerviz, oké, nem is vártuk el, hiszen ez mégis csak egy benzinkút alapjáraton. A mosdó is elfogadható volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Fresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - BelsőFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - BelsőFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - BelsőFresh Corner Mezőhegyes - Étlap/itallapFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - MosdóFresh Corner Mezőhegyes - Étel/italFresh Corner Mezőhegyes - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.01-ig
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Lelkesház Szarvas - Napi árak
Napi árak
2024.10.02-ig
Lelkesház Szarvas
18.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül