Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Turulevés

Turul Vendéglő MezőkövesdTurul Vendéglő Mezőkövesd a térképen

Átlagos 2023. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tulajdonképpen ott volt 100 méterre a Matyó Múzeumtól, ott parkoltuk, hát akkor már együnk is itt. A vélemények róla elég vegyesek, szóval, többesélyes...Kívülről semmi különös, se jó, se rossz benyomást nem kelt. Bent egy kissé dohos vagy konyhaszagú, vagy a kettő együtt, nem keltett valami nagy vonzalmat. Hely rengeteg van, leülni könnyű. Felszolgáló jön, végig kedves, barátságos, érdeklődő. Étlap. Húslevest kértem gazdagon, majd a pincérrel megállapodva rántott húsnál kötöttünk ki, rizzsel. Rakoncátlankodik a gyomrom, kímélni kellene. Feleségem besztercei szeletet kért. Nem kellett sokat várni, megjött a leves. Ismerjük el, hogy pocsék volt. Egy húslevesnek is lehet rossz íze, ez az volt. Pedig volt beledobálva mindenféle ez meg az, húsdarabok is, sok tészta, meg sárgarépa, karfiol... de ez így önmagban még nem lesz leves. Azért a nagy részét megettem. Hozzá vagyok edződve, vagy mi. A rántott hús finom, a köret, mármint a rizs elképesztően sok volt, ugyanígy a nejem krumplija is, a köret több mint felét meghagytuk, de jól is laktunk, ettől függetlenül. Nagyon jó volt a Schweppes Citrus Mix, az egész ebédnek az volt a fénypontja! A kaland és a tanulság ára 11500 forint volt, ezt kerekítettem még tovább, hogy hálás is mutassak a törődésért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Turul Vendéglő Mezőkövesd - Étel/italTurul Vendéglő Mezőkövesd - Külső képTurul Vendéglő Mezőkövesd - EgyébTurul Vendéglő Mezőkövesd - Étel/italTurul Vendéglő Mezőkövesd - Étlap/itallapTurul Vendéglő Mezőkövesd - Étlap/itallapTurul Vendéglő Mezőkövesd - Étel/italTurul Vendéglő Mezőkövesd - BelsőTurul Vendéglő Mezőkövesd - EgyébTurul Vendéglő Mezőkövesd - EgyébTurul Vendéglő Mezőkövesd - Étel/ital

Turul Vendéglő további értékelései

2024.01.07a párjával
Kiváló
A kiszolgálás nagyon kedves, vasárnap is választhatunk menüt. Az étel ízletes, az adag bőséges. Ár-érték arányban kiváló. Az étterem első része, Gárdonyi Ida regényének hangulatát idézi. Mi többnyire menüt fogyasztunk.
2022.05.22családjával
Szörnyű
Azt hittem, ilyen már csak filmekben van. Már az abroszon látható volt a heti menü. A poharak borzasztóan mocskosak voltak. A levesestál 6 helyen csorba. Aztan jött a sült csirkecomb. Ez volt a csúcs. Egy kb. 1cm-es sült bogár volt rajta. Lefotóztuk. Felálltunk és eljöttünk.
2017.10.29a párjával
Átlagos
Idegen város,tehát az ittjartam.hu táborára hagyatkozunk,és a helyi ezüstérmest a Turult választjuk ebédünk elkövetésére. Délidő,telt ház,éppen ebédkihordás van,sorban állnak a helyiek. Mi választunk egy asztalt és leülünk,majd jön valaki. Jött. Étlap,mit iszunk,el. A hely II.osztályu,ez csak...
Népszerű szállások a környéken
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
15.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval