Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Házassági évforduló a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodában

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a térképen

2013. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2013. október 11. és 13. között 2 éjszakát töltöttünk ebben a szállodában, félpanziós ellátás mellett.
Érkezésünkkor - a saját zárt parkolóban való autóelhelyezést követően - a recepción kb. 5 perc alatt végeztünk, és már el is foglalhattuk a szobát. A szoba nagyon szép, jó hangulatot áraszt, kellemes színvilágú. Az ágyak kicsit magasak illetve a párna lehetne nagyobb, de ezek ellenére is kényelmes fekvés esik rajtuk. A TV-hez csatlakoztatva van egy beltéri egység, azonban olyan alapzajjal zúg valamelyik, hogy az szinte már-már zavaró, idegesítő.
A fürdőszoba nagy, tágas, hatalmas tükörfallal. A WC falra szerelt kivitelű, azonban olyan magas, hogy az embernek alig ér le róla a lába. Kicsit úgy érzi magát rajta az ember, mint amikor kisgyerekként lóbásztuk a lábunkat a WC-n, és vártuk anyukánkat, hogy segítsen nekünk. (Valószínűleg ezért van bekészítve egy fellépő.) A zuhanykabin alapvetően két funkciós lenne (felső fix rózsával és kézi zuhanyrózsán keresztül tusolhatunk), azonban a felső fix rózsa "orrán-száján" ömlött a víz, csak a fúvókákon nem, a kézi zuhanyrózsa pedig állandóan a "földnek hajtotta a fejét", illetve a kabin kezelőpanelén valamilyen nyomógombok már funkciójukat vesztették azzal, hogy "szét vannak nyomkodva".
A tisztaságra kifogás nem lehet az egész szobát illetően. Az ott tartózkodásunk alatt takarítás nem volt a szobában.
A TV-szekrény egyik része hűtő minibárral, azonban az ott található, bekészített termékek mintha arannyal lennének futtatva, olyan drágák. (Ha jól emlékszem, pl.: 0,33-as sör 960,- Ft; 0,25-ös ásványvíz 460,- Ft).
Az ágyra fürdőköntös volt bekészítve, igaz a megkötő bújtatója le volt szakadva az egyiknek. A fürdőszobában fürdőtörölköző és kéztörlő törölköző is volt bekészítve, illetve kádkilépő.
Internet elérhetőséget a szobában, a recepcióról kért kábelen keresztül lehet kivitelezni, azonban a gyorsasága hagy kívánni valót maga után. Állítólag Wifi a recepción fogható, de ezt nem próbáltuk.
A wellnes részlegben az élménymedence vize lehetne melegebb is, de alapvetően a medencék nagysága, száma és kivitele megfelelő. Két Zsóri-vizes ülő-medence van, néhány °C-os hőmérséklet-különbséggel. A medencék hőmérsékletét folyamatosan mérik. A fittness-szobában van néhány kardio gép, a szoba kulcsát viszont az uszodamestertől kell elkérni. A szaunavilágban minden elfogadható, kivéve a jégkamrát, ahol jeget nem láttunk.
A reggeli és a vacsora választéka igen bőséges, változatos, szinte minden igényt kielégítő, büfé rendszerű. A tányérokkal és a kiskanalakkal vannak problémák, mert azokban rendszeresen hiány volt, többször várni kellett azok pótlására. A vacsora során az italok viszont ismét az "aranyozott" kategóriát ütik. (Pl.: 1 üveg /0,5 l/ sör 960,- Ft; 4 dl csapolt sör 840,- Ft; 1 dl gyümölcslé 160,- Ft; stb.) Szombat este hangulatos zenei aláfestés mellett lehetett elfogyasztani a vacsorát.
Vssárnap a kijelentkezéskor hatalmas tumultus volt a recepción, azonban 10 perc alatt sikerült kijelentkezni, számlát rendezni.
Sajnos - és erről nem a szálloda tehet -, volt egy lengyel csoport is a szállodában, azonban borzalmas pofátlan, arcátlan, visszataszító, tolakodó viselkedésükkel (úgy az étteremben, mint a medencék környékén vagy a recepción) hatalmas ellenszenvet váltottak ki az emberekből.
A kapott szolgáltatás ár-érték arányban elfogadható, de az italok árai inkább az 5*-os árkategóriára emlékeztetnek.
Mindent összefoglalva két kellemes éjszakát töltöttünk ebben a szállodában, s ünnepeltük meg az 1. éves házassági évfordulónkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness további értékelései

2024.03.09családjával
Átlagos
Szoba szépen felújított, ízléses, kényelmes. Étkezés: kifogástalan reggeli, a vacsorák annál kevésbé. Teljesen egy síkú szaftos húsok, ráadásul íztelenek. A desszertek kis kivétellel csalódást okoztak, művi darabok, szárazok. Am legnagyobb csalódás: Délben levesre vágytunk, a legközelebbi...
2023.11.12barátokkal
2020.november 2. hétvégéjét töltöttük itt a barátainkkal. Már jártunk itt évekkel ezelőtt, akkor magasabb volt a színvonal. Összességében most sem lehet panasz, inkább az apró "bosszúságok" azok, amelyek árnyékot vetettek a hangulatra. Most belefutottunk egy telt-házas hétvégébe. A termál...
2023.11.03a párjával
Kiváló
Párommal voltunk 2 éjszakát itt. Tetszett a szállás, jók voltak az ételek. Tiszták voltak a szobák, kényelmesek az ágyak. A wellness részleg elégséges volt, mondjuk nem volt teltház, akkor viszont kicsi lett volna. A személyzet udvarias volt és kedves. Jó a megközelítése. Ide valószínűleg még...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
15.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval