Tom180: Egyszerű, de korrekt étterem. - Malomtanya Étterem Mikóháza

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Malomtanya Étterem Mikóháza értékelése
1. helyezett az 1 mikóházai étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 40 városban járt
107 étteremértékelés 68 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egyszerű, de korrekt étterem.

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem az első alkalommal tértünk be ebbe az éterembe sem. Az út mentén, szerencsére kis forgalom mellett helyezkedik el. Mondjuk a bennfentes parkolóban álló autó motorháza majdnem belóg a teraszra, de út menti étterem esetében elviselhető.
A terasz a szokásos, kockás abroszok, készséges pincér. A belsőről általában csak télen van fogalmunk, vagy ha használni kell a mosdót is.
Az étlap egy laminált lapból áll, így kétoldalasként sem sok étel szerepel rajta. Megszámoltam, 11 főétel van a menüben, nagy része így vagy úgy rántott hús, vagy sajt. Nem teszi tehát magasra a mércét, de azt szépen hozza. A husi finom, átsült, jó a panír, a sült krumpli kimondottan finom.
Az adag pont akkora, amit egy kirándulás után simán elfogyasztok, de nem pukkadok, viszont nem maradok éhes sem. Páromnak em volt baja az étellel. Amit rendelt, korrektül megkapta, ízletes volt. Díszítés felejtős. Aki húst és krumplit rendel. Azt kap. Nem többet, nem kevesebbet. Mondjuk a túróval, apróra vágott hagymával töltött rántott bordán volt némi póréhagyma karika, de az kb az étlapon is szerepel.
Ebben ennyi van.
Gösser sört mérnek. Ez pozitívum. :)

A pincér az egyik asztaltól elkódorgott lurkóval társalgott guggolva, mert az a küszöbre heveredve tanulmányozta az ujjait. Szóval gyerekbarátnak tűnt a dolog. :)

A környező nyárfákról szállt a szösz, de ez a kerthelyiséghez tartozik. Akinek ezzel baja van, levest benn egyen.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Tom180 felhasználót?    Igen

Cím
3989 Mikóháza
Gábor Áron u. 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. július 31.
Véletlenül fedeztük fel útban hazafelé a helyet, ahol kellemes környezet fogadott minket. A pincér udvarias és kedves volt, gyors volt a kiszolgálás. A választott ételek ízlésesen voltak tálalva, bőségesek és nagyon finomak voltak. Nálam még a tiszta és hangulatos mosdó is nyerő volt! Csak...

2018. október 8.
Hosszú túra után éhesen éhesen tértünk be Mikóházán a malomtanya étterembe. Kicsit félve, mert néhány kilométerre arrébb nagyot csalódtunk egy vendéglátó helyben. Véletlen vettük észre, átutazóban. Nem bántuk meg. Nagyon kedves és gyors kiszolgálás. Finom ételek. Szépen berendezett étterem....