treni: A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>
Értékelést írta:
1 szállásértékelés 4 városban járt
7 étteremértékelés 10 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

A nyugalom szigete

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Káli-medencében található ez a mesés Vendégház. A házigazdák nagyon kedvesek, welcome drink-kel fogadtak, és olyan reggelit készítettek, amilyet csak kívántunk. Sőt még a borospincéjükből is adtak kóstolót, szóval le a kalappal előttük. Nem beszélve a csodás birtokról, ahol a vendégház található: szőlős, mandulafák, levendulamező, és még egy kisebb kilátó is van a területén. Valamint egy nagyszerű medence, pingpong asztal, kosárlabda palánk, lengőteke és grillezési lehetőség közül is lehet választania a vendégeknek. Többféle apartman található a vendégházon belül, de mindegyiknek megvan a saját kis terasza, így nem zavarják egymást a látogatók.
Aki az aktív pihenés híve, annak a Hegyestű kilátó autóval 10 percre található, ahonnan csodás kilátás nyílik a Balatonra, és környékére. Érdemes meglátogatni a Kékkúti kecskefarmot is, ahol mennyei, frissen készült sajtokat lehet kóstolni, és vásárolni. Aki pedig fagyi rajongó, mindenképpen keresse fel a közelben található Kő fagyi?-t, ahol a környékbeliektől beszerzett alapanyagokból készülnek a jobbnál jobb házi készítésű finomságok.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Fényképek:
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla
A nyugalom szigete - Mandulás Vendégház Mindszentkálla

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni treni felhasználót?    Igen

Cím
8282 Mindszentkálla
Hrsz: 030/15‎.

Vélemények treni felhasználótól

2019. szeptember 19.
Nyáron fedeztük fel a Balaton északi partján, Mindszentkállán található Kő fagyit, és mikor meghallottuk, hogy végre Budapesten is megnyitják üzletüket, tudtuk, mindenképpen ott a helyünk. Nem okozott csalódást a budai kistestvérük sem. :) Kedves volt a kiszolgálás, igazi Kő fagyihoz méltó...

2019. szeptember 19.
A Balaton északi partján, a Káli-medencében, a 1,5 km-re levő Mandulás Vendégházban szálltunk meg, és mivel olvastam jó hírét a helynek, az egész családot elzarándokoltattam a főúton a Kő fagyiig. Megérte a nézelődéssel megtűzdelt fél órás sétát, mert valami mennyei volt az élmény. Mindegyik...