treni étterem értékelései

Értékelései
1
4
7
10
0
0
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg treni értékeléseit!

Olvasd el treni étterem értékeléseit!

A kő fagyi bárhol kell! -

Kell Fagylalt? Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyáron fedeztük fel a Balaton északi partján, Mindszentkállán található Kő fagyit, és mikor meghallottuk, hogy végre Budapesten is megnyitják üzletüket, tudtuk, mindenképpen ott a helyünk. Nem okozott csalódást a budai kistestvérük sem. :) Kedves volt a kiszolgálás, igazi Kő fagyihoz méltó minőségű lett a Kell fagylalt is.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
Éppen a Káli-medencében található szállásunkra tartottunk Budapestről, de annyira megéheztünk a célegyenesben, hogy megálltunk az út mentén található halsütőnél. Megérte a kitérőt, mert frissen sütött, jó minőségű balatoni, és egyéb halakat lehet kapni. Elég népszerű a hely, ezért egy 10 percet kellett várnunk, hogy mindenki megkapja a jussát, de utána elégedetten, jóllakottan távoztunk.
Megosztom
Fagyi mennyország -

Kő Fagyi? Mindszentkálla

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
A Balaton északi partján, a Káli-medencében, a 1,5 km-re levő Mandulás Vendégházban szálltunk meg, és mivel olvastam jó hírét a helynek, az egész családot elzarándokoltattam a főúton a Kő fagyiig. Megérte a nézelődéssel megtűzdelt fél órás sétát, mert valami mennyei volt az élmény. Mindegyik isteni volt, amiket megkóstoltam: a bor, mangó, pisztácia, sós karamell fagyi, egyedülálló ízorgiát nyújtottak.
Megosztom
Kecske paradicsom -

Kékkúti Kecskefarm Kékkút

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki a Káli-medencénél jár mindenképpen látogasson el a Kékkúti Kecskefarmra, amely a balatoni hedonista kecskék paradicsoma. Gyógynövény kánaánban legelésznek, a változatos "svédasztalos menü" a tejük, és sajtjaik ízében is megmutatkozik. Aki a sajtokat szereti, annak a farm maga lesz a Mekka.
Megosztom
Paradicsomi pizza -

Pizza Paradicsom Budapest

2014. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégente, hogyha nem akarjuk anyut terhelni a főzéssel, előfordul, hogy rendelünk pizzát, viszont kizárólag a Pizza Paradicsomtól, mert még sosem csalódtunk bennük. A 45 cm-es pizza 4-5 extra feltéttel együtt is csak 3. 000 Ft, ami mellé még ajándék desszertet is küldenek. Igazán vékonyra készítik a tésztát, és bőségesen megpakolják feltétekkel.
Megosztom
Retro estebéd a Szatyorban -

Szatyor Bár & Galéria Budapest

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 7.
Aki szereti a retro helyeket, annak tetszeni fog a Szatyor Bár. Mikor beléptünk egyből a székeken akadt meg a szemem, ami teljesen olyan volt, mint anno gyerekkoromban a nagymamámnál. :) Nagyon tetszettek a falakra festett képek, a régi Zsiguli elejéből kialakított autó, amit Ady Endre vezet. :) Valamint a plafonról lógó Forma 1-es autómakett is igazán ötletes.
Megosztom
Vegáról egy nem vegától -

Napfényes Étterem & Pizzéria Budapest

2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. július 24. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az egyik kedvenc éttermem, mert igaz vegetáriánus, de úgy készítik el például a töltött káposztát vega alapanyagokból, hogy megtévesztően hasonlít a húsos változatára. Minden nap vannak napi menüik, amelyek általában 1300 Ft-os egységárúak, de olyan bőséges adagok, hogy még 2 fő is jól tud vele lakni.
Megosztom


TérképX