Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ódon hangulat

Misefa Kastély MisefaMisefa Kastély Misefa a térképen

Átlagos 2012. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. április 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2012 nyarán töltöttünk itt 3 éjszakát a kedvesemmel....Viszonylag olcsó ár,amiért közepes szintű szolgáltatást kap az ember.....ami megragadt bennem az az épület ,illetve az azt körülvevő részt övező elhanyagoltság.....apró dolgok, amikből azt vonhatta le az ember, hogy nem foglalkoznak kellőképp a kastéllyal.Ez egy magánkézben lévő szálloda és úgy látszott csak arra költenek amire nagyon szükséges.Volt pl. külső medence,de eszünk ágában sem volt belemenni, mivel koszos volt az alja.Ottlétünk alatt nem is takarították,nem cserélték a vizet.A kastély megközelítése kalandos, elég eldugott helyen van. A kastély mellett van egy arborétum -a kastély tulajdonosáé- és ezt érdemes végigjárni, gyönyörű a növényzet. Ami számunkra kuriózum volt az az ötfogásos! vacsora minden este.Gyakorlatilag mindenből egy keveset tálaltak ám a vacsora végére mindig jóllakott az ember.Az ételek minősége közepes/jó , ami üdítő volt az az,hogy nem a megszokott ételeket tálalták(húsleves, rántott szelet stb) hanem olyan ételeket amik magukon hordozták kicsit a vidéki ízeket is.
Ami emlékezetes volt: ételek és arborétum, de ezekért sajnos senkinek sem ajánlanám ezt a helyet :-(
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Misefa Kastély további értékelései

2019.10.10a párjával
Kiváló
Férjemmel voltunk szeptemberben a Kastélyban. Messzemenőkig szuper volt. Nekem volt egy korábbi foglalásom, de kórházba kerültem, férjem felhívta a Kastélyt üzemelő Urat és azt mondta, hogy nem fog elveszni a befizetett összeg, hanem ha felépülök, akkor jelentkezzünk és ugyanabban az árban...
2019.03.18barátokkal
Kiváló
Nagyon tetszett maga a szálloda, berendezés, vannak hiányosságok, de nem feltűnő úgy tudjuk felújítás alatt van a szálló. Wellnessben a jakuzzi vize langyos . Reggeli kifogástalan, vacsi nem túl bőséges. Összességében inkább jót mint rosszat mondanék.
2019.03.14a párjával
A szálló elhelyezkedése kiváló azok számára, akik szeretik a nyugalmat, csendet. A szoba tiszta, rendezett volt. Az étkezés nagyon kulturált helyen történt. Az ételek ízletesek voltak, mennyiségük elegendő volt. Összességében kellemesen töltöttük el az időt.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fábiánics Kastély Misefa - Tavaszi napok
Tavaszi napok
2024.11.29-ig
Fábiánics Kastély Misefa
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval