Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyapotvirág fehér kancsóban

Balance - Taste Gallery MiskolcBalance - Taste Gallery Miskolc a térképen

2023. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elegáns reggelizőhely és kávézó a sétálóutcán, amely a közelmúltban nyílhatott, legalábbis én régebbről - a korábbi évekből - nem emlékszem rá. A beltér kifejezetten igényes, dizájnos, lakberendező által megtervezett, trendi. Határozottan drága helynek éreztük, miskolci viszonylatban mindenképpen.
Pl. bundáskenyér 2500 Ft-ért szerintem elég meredek, még ha adnak is mellé banánt és sós karamella öntetet. A tükörtojás sült baconnel 2990 Ft, a Croque Madame 2790 Ft, az angol reggeli 2990 Ft, amely azonban sokkal vérszegényebb volt, mint amit egy másik miskolci helyen kaptunk. Nem tudom, pontosan ki lehet itt a célcsoport, de a miskolci átlagpolgár biztosan nem, talán a külföldi turisták, de azokból itt a városban nem sokat láttunk. Mondjuk jobban belegondolva az Avalon nem gyerekes családos vendégkörét tudom elképzelni, hogy ez a hely bejönne nekik és megfelelne az elvárásainak egy kávézásra.
Nagyon tiszta, kulturált hely, ez kétségtelen, de egy kicsit barátságtalan, kimért volt a légkör, nem emberközeli, szóval én egy kicsit feszélyezetten éreztem itt magam, nem tudtam feloldódni, lelazulni. A pezsgős epertea kellemes volt, de nem átütő (790 Ft). Sokat kellett várni az ételekre.
Az ételek összességében gyengébbek voltak, mint amire számítottam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Balance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - EgyébBalance - Taste Gallery Miskolc - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.29-ig
Premier Hotel Miskolc
31.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval