Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tömeges medvetámadás

Grizzly Music Pub MiskolcGrizzly Music Pub Miskolc a térképen

Átlagos 2023. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű zenés pub a Városház téren. A népszerűség szó szerint értendő, nekünk meg sikerült beleszaladni a közepébe szombat este. Gyakorlatilag olyan tömeg és telt ház volt, hogy a bárpult megközelítése is egy kisebb küldetés volt, a hely belsejében lévő mosdó ajtajának elérése pedig egy komolyabb missziónak is beillett volna. A nagyobb teremben egy felolvasóest vagy könyvbemutató zajlott, így oda nem is lehetett beülni, amíg tartott az esemény, viszont emiatt mindenütt máshol feltorlódott a vendégsereg.
Sikerült szerencsével elcsípni egy szabad bárasztalt a bárpult közelében, de így is úgy éreztük, hogy egy átjáróházban vagyunk, folyamatosan tömörültek az emberek a szűknek bizonyuló helyen.
A Grizzly belső terének érdekessége, hogy a plafont bakelit lemezborítókkal van kitapétázva, stílusok vegyesen a 80-as évekből. Persze ezek nem igazi bakelit borítók voltak, hanem azoknak a képmásolatai. De így is jól mutatott, hatásos. A tér másik oldalán van a Grizzly-nek egy nyári pavilonja is, de márciusban a hideg idő miatt az még zárva tartott. Feltételezem, az nem egy fűthető építmény, viszont méretre sokkal tágasabb, mint a "téli" Grizzly.
Csapolt sörök: már nem a Borsodi, váltottak, de nem sokkal jobbra, Soproni, Heineken, Krusovice, és elvileg belga meggysör is lett volna, de ez utóbbi éppen nem volt, mert kifogyott. Üveges sörökben a cseh Bernard és az ír O'Hara említésre méltó. A 4 centes Jaegermeister 780 Ft-ba került.
Ételek terén helyben sütnek pogácsát és sonkás kiflit.
Ha nincs ez a tömeg, sokkal jobb lehetett volna a Grizzly, így viszont nekünk nem jött be, hamarosan távoztunk és más, nyugisabb helyet kerestünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (24)
Grizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - EgyébGrizzly Music Pub Miskolc - Külső képGrizzly Music Pub Miskolc - Külső képGrizzly Music Pub Miskolc - Külső képGrizzly Music Pub Miskolc - Külső kép

Grizzly Music Pub további értékelései

2016.12.27barátokkal
Leginkább jó időben keressük fel ezt a bárt, mert nagy kertje van, úgy is hívjuk sörkert. Kellemesen ejtőzünk a fapadoknál, finom csapolt söreik vannak, szeretjük a belga meggysört, bár megkérik az árát, mint mindenhol. A kiszolgálás gyors, kedves. Jó a megközelíthetősége a városháztér felől....
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.01-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval