jarvasmiklos: sok várakozás, finom ebédre - Creppy PalacsintaHáz Miskolc

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Nyaralás >>

Creppy PalacsintaHáz Miskolc értékelése
1. helyezett a 142 miskolci étterem közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 7 városban járt
3 étteremértékelés 2 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

sok várakozás, finom ebédre

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 10.
Május 28-án mentünk el a diósgyőri várat megnézni,gyerekekkel unokákkal. kilencen voltunk,gondoltuk ide jövünk el ebédelni.Az egyik fiamék már jártak itt és ők javasolták. Előre foglaltunk asztalt,gondoltuk gyereknapkor sokan lesznek.Jól tettük mert kívül-belül telt ház volt.Sőt a rendelést is leadtuk előre.Ennek ellenére rendkívül sokat kellett várni, egyáltalán hogy megkérdezzék kik vagyunk,miért jöttünk,mit szeretnénk!Tudom nem a felszolgálókat kell hibáztatni,ők szerencsétlenek mozogtak eleget!Tulajdonos-vezető Hölgy/Úr!!!Ilyen csúcs időszakban nem kellene 1-2 plussz főt alkalmazni??
Essen szó a felszolgált palacsintákról is!!!A hosszú várakozást nagymértékben feledtették az ízek.Nagyon finom volt minden és bőséges. Összességében jó volt.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni jarvasmiklos felhasználót?    Igen

Creppy PalacsintaHáz Miskolc
Cím
3530 Miskolc
Mélyvölgy út 212.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. február 18.
Tobb mint egy ora alatt hoztak ki a megrendelt etelt. Az mar csak hab a tortán, hogy az etelek minőségéhez es mennyiségéhez kepest draga a hely. Egynek jo volt de sztem. nem akkora durranas mint amekkora hírverése van.

2018. február 11.
Hogyan értékeljem a helyet, ha ki kellett jönnünk, mert. Mikor beléptünk, megkérdezték, hogy jártunk-e már náluk. Nem értem, mi köze hozzá? Aztán valaki a türelmünket kérte, nem értem, miért, mikor hemzsegtek az üres helyek. Na mindegy. Aztán egyszer csak egy srác oda jött és azt mondta,...

2017. december 29.
Kétszer is próbálkoztunk már vele korábban, de egyszer sem tudtuk megenni, mert egyszerűen nem ízlett. Nagy reményekkel ültünk be először, mert sok jót olvastunk a helyről és a palacsintázók jók szoktak lenni, de nem ízlett. Gondoltuk, hogy csak gyengébb napot fogtunk ki, ezért újra próbálkoztunk...