2026. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 16.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évfordulónk alkalmából érkeztünk. Volt asztalfoglalásunk, de csordultig üres volt az étterem..
Sajnos nem olvastam el az értékeléseket a helyről mielőtt ide jöttünk, hogyha mindezeket látom, valószínű, hogy nem jövünk el.
Tisztában voltunk az árakkal, természetesen a JÓ-ért nagyon szívesen fizet az ember szerintem. Hihetetlen, hogy mennyire drága a hely ahhoz képest, hogy mennyire rosszak az ételek.
Az inspirációs képek az étlapban nagyon kecsegtetőek voltak, ezért egyszerre rendeltünk italt, ételt és desszertet is. A limonádé konkrétan gyümölcslé, ihatatlan. Az ételek mennyisége és minősége keményen nem éri meg az árát. Se íze se hamva nem volt a sós palacsintánknak:( Tocsogtak az olajban, a zöldségek keserűek, viszont gyümölcsökből indokolatlan mennyiség kerül a tányérra. Azt gondolom hogy ilyen árak mellett bőven elvárható az, hogy finom legyen az, amit eszünk.
Mielőtt elvitték a tányérjainkat annyit nem kérdeztek meg, hogy esetleg elcsomagolják-e.
Végül a desszertet szerettük volna lemondani a csalódottság miatt, amire azt a választ kaptuk, hogy erre már nincs lehetőség, mert már elkészítették. (megkértük, hogy akkor csomagolják el számunkra, ne menjen kárba már ha kifizetjük, több, mint 20 percet vártunk a már elkészült desszertjeinkre;), ami frissen volt meglocsolva az adott ízesítéssel az elviteles dobozba;)
Összesen 28.000 valahányszáz forintot hagytunk ott a vacsoránk után.. Kézpénzben fizettünk 30.000 forintot, majd közölték hogy sajnos nincsen aprójuk, úgyhogy nem tudnak vissza adni, 1.000 forintot kaptunk vissza így még a plusz 3.000 forint szervízdíj mellé kb 500-700 forint közötti értékben húztak le minket.
Különleges, kreatív finom ételeket szerettünk volna elfogyasztani, ehelyett sajnos 30.000 forint értékben csalódtunk..:(
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Creppy PalacsintaHáz további értékelései
2024.12.29barátokkal
![]()
Hat ételből négy ehetetlenül sós volt. A személyzet egyaltalán nem volt kedves, egy mosolyt sem lehetett latni az arcukon. A mosdó állapota sem volt igényes.
2023.05.26barátokkal
![]()
Miskolcon töltött nap ..ebéd ..A palcsintázót több ismerős is dicsérte, igy meg kellett győződni a helyről személyesen is.. Az étterem az Avasi templom közelében található egy kissé eldugva... 12 után már hétköznapon jönnek a vendégek.. A rendelésben Kofa palacsintát választottunk, rengetek féle...
2021.10.29barátokkal
![]()
Ha a tisztaság egyenlő azzal hogy poloskák vannak a széken meg a pohár szélén akkor emelem kalapom... Az helyben készített italok borzalmas ízűek. A leves savanykás volt, ugyan a palacsinta meg finom volt, de a felszolgálásra várni kellett nem keveset, mindezt annak tekintetében hogy alig...
34.900 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel