Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felismertelek, békakirály!

Park Terasz Büfé MiskolcPark Terasz Büfé Miskolc a térképen

Átlagos 2018. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a teraszos büfé a Miskolci Vadaspark területén belül található, a főbejárat közelében. Elég népszerű hely, mivel a parkon belül nem igazán akad egyéb étkezési-felfrissülési lehetőség. A bejárat elé kihelyezett Carte D'Or fagylaltpult és az Algida jégkrémek csalogató képei a gyerekek számára mindig csalogatóak, különösen, ha szép napsütéses az idő.
Az étlapot az egyszerűség, praktikus, valamint a közkedveltség jellemzi az ifjak körében: hamburgerek, frissensültek - rántott mindenféle, fodros sült krumplival (mirelitből), hot dog, melegszendvics, gyros. Az árak nincsenek elszállva, egy főétel körettel 1000-1300 Ft-ból kijön, bár az öntetekért pluszban kell fizetni, adagonként egy százast. Rántott halfilét, hagymakarikát, szezámmagos csirkemell csíkokat választottak a gyerekek, és persze a végén fagylalt is járt 1-1 gombóccal.
Az ételeket a pultnál kellett rendelni, és elég sokat kellett várni, mire elkészültek, sok vendég várakozott. Itt legalább addig is hasznosan lehetett tölteni a várakozási időt, az állatok megfigyelésével. Az ülőhelyek száma korlátos, a vendégek számához képest kevés, sorban álltak az asztalokért, a felszabaduló helyekért a vendégek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Park Terasz Büfé Miskolc - Étlap/itallapPark Terasz Büfé Miskolc - BelsőPark Terasz Büfé Miskolc - BelsőPark Terasz Büfé Miskolc - BelsőPark Terasz Büfé Miskolc - BelsőPark Terasz Büfé Miskolc - Étlap/itallapPark Terasz Büfé Miskolc - BelsőPark Terasz Büfé Miskolc - Étel/italPark Terasz Büfé Miskolc - Étel/italPark Terasz Büfé Miskolc - Külső képPark Terasz Büfé Miskolc - Külső képPark Terasz Büfé Miskolc - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.06-ig
Premier Hotel Miskolc
28.600 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval