zsámiska: Először jó, aztán nem jó! - Vendelin Étterem Miskolc

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Vendelin Étterem Miskolc értékelése
31. helyezett a 145 miskolci étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 2 városban járt
3 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Először jó, aztán nem jó!

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. február 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először 2018.01.05.-én próbára tértünk be, estére kerestünk megoldást szülinapi vacsorára, és menüt ebédeltünk . Minden jó volt, gyors udvarias kiszolgálás, finom ételek, még elvitelre vettünk kocsonyát is, az is finom volt. Le is foglaltuk hat személyre estére az asztalt.
A szülinapi ételek is jók voltak, egyetlen negatívum: a szűzpecsenye nem azonos a karajjal, de a többi mellett ez "elment". A Krúdy kacsacomb olyan jól sikerült, hogy én sem tudok jobbat!
A jó tapasztalat alapján, 02.16.-án egy névnap alkalmából ismét foglaltunk, jöttünk, de többet nemigen jövünk. A hely ugyanolyan kellemes, a kiszolgálás ugyanolyan figyelmes, az árak megemelve, (ezt még megértjük) de hogy a magasabb ár rosszabb minőséget hoz, ezt nem gondoltuk. A régi étlappal talán jobban jártunk volna...
Az elfogyasztott ételek közül a tepertőkrém és a levesek jók voltak, de a többi elvette a kedvünket. A rántott csirkemellen a panír külön életet élt, a karajba göngyölt máj vizenyős radírgumi állagú (ugyan milyen lenne akkora darabban előkészítés nélkül beletéve!). A hamisítatlan borjú bécsit inkább hamisították volna, talán jobban jártunk volna, vastag és rágós volt. A hasábburgonya olajjal átitatott volt, vagy újra "sütve", vagy a hűlő olajban benne felejtve. Összefoglalva, a panírozott, rántott ételeket sokkal nagyobb odafigyeléssel kellene előkészíteni és kisütni, a mi bajunk, hogy ezeket szeretjük, és ezt kaptuk.
Azért sajnáljuk nagyon ezt a helyzetet, mert az első alkalom után úgy éreztük, találtunk egy jó helyet a családi alkalmakra, mikor nem otthon készül a vendéglátás. Korábban más éttermekben voltunk, most akkor mehetünk vissza azokba, vagy marad az otthoni, az igazi!

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni zsámiska felhasználót?    Igen

Vendelin Étterem Miskolc
Cím
3530 Miskolc
Széchenyi István út 6/b

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. május 23.
Fantasztikus hely, fantasztikus ízek, korrekt árak, kedves kiszolgálás. Az egyik legjobb választás a környéken.

2018. december 19.
Miskolci viszonylatban itt a legkedvezőbb a napi menü előre megvásárolt ebédjeggyel 950.- Ft. A kiszolgálás gyors és udvarias, étel mennyisége, minősége ár-érték arányban szintén jó. Egyedüli kritikai megjegyzésem, hogy néha lehetne valamilyen főzelékféle, vagy zöldséggel készült húsétel. Annak...

2018. október 31.
Régóta kedvenc éttermünk a Vendelin! A szakács csodákat tud tenni. Nem tudtunk olyan ételt kérni, amit nem oldott volna meg, kiváló minőségben. Gyakran megesett, hogy az étlapon található ételek nyersanyagaiból "variltan" kértünk ételt, eddig midíg sikerrel jártunk, köszönjük! A személyzet...