Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ügyelnek a napi folyadékpótlásra

Viking Sörpáholy MiskolcViking Sörpáholy Miskolc a térképen

2023. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. november 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Főleg helyi fiatalok által látogatott, körükben népszerű kocsma a Viking, amely a belvárosban található, a főutca melletti kis téren, amelynek egyébiránt Európa tér a neve. A nyitott kiülős terasz a dohányosokra tekintettel egész évben üzemel, hőmérséklettől függetlenül, mondjuk, ha leesik a hó, akkor össze szokták rakni a székeket toronyba. 5 évvel ezelőtt - csak érdekességképpen - a ház italai a Famous Grouse whisky, az El Jimador tequila és a Rézangyal pálinka voltak. Az akkori felesek árait inkább le sem írom..., elég ha annyit jelzek, jelentősen emelkedtek az árak itt is, mint mindenhol országszerte.
Belépve egyből borzasztó hangos, fülsértő magyar rapzene csapott az arcunkba, amit később sem sikerült leállíttatni, egy önjelölt DJ törzsvendég kéretlenül szolgáltatta a zenét a telefonjáról, maximális hangerőn.
Ételek terén nem sokat tud a Viking nyújtani, de van melegszendvics (sonkás, kolbászos, paprikás szalámis), valamint zsíroskenyér lila hagymával.
A széles, legalábbis mennyiségre bőséges italkínálat a pult melletti fali táblán olvasható, azonban a mennyiségen túl a minőségre nemigen törekedtek. Szóval nem a kézműves, prémium italok ligájában mozog a Viking. A ház borát a Varga Pincészet szolgáltatja, 250 Ft 1 dl. Borsodi világos sört csapolnak, elvégre Borsodban járunk. Üveges sörökben kommersz kínálat, ebből a Stella Artois volt a legszimpatikusabb. A Jaegermeister 650 Ft. Szóval nem egy drága hely, nyilván azért is lett népszerű a vékonyabb pénztárcájú fiatalok körében. Vannak különböző italakciók a shotok és a röviditalok kombinációi terén is.
Az alsó szint nagy részét a bárpult foglalja el, előtte van pár bárszék, de a galériaszinten vannak további ülőhelyek, rendes asztalokkal.
Mi jól éreztük itt magunkat, jól szórakoztunk, de ne számítsatok valami igényes helyre, a "sörpáholy" név totális megtévesztés. A fiatal pultos lány kedves, közvetlen volt velünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (20)
Viking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - Étel/italViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - MosdóViking Sörpáholy Miskolc - MosdóViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - EgyébViking Sörpáholy Miskolc - Külső kép

Viking Sörpáholy további értékelései

2016.12.27a párjával
A főutcán sétálgatva találtunk rá egy udvarban erre a hangulatos kis italozóra. Emeletes része is van, ami igazán hangulatos. Forralt bort kértünk, jól esett a hűvös időben. Nagyon finom meleg italt kaptunk, kellemes fűszerezésű, narancsszelettel, ahogy dukál. Kettőkor nyitott, így kicsit várni...
2015.07.06barátokkal
A Viking Sörpáholy már törzshelynek számít. Szívesen megyünk oda baráti beszélgetésekre, szülinapot ünnepelni. Maga a hely egyszerű és nem túl nagy, mint egy átlagos kocsma, de mégis hangulatos. A Wc elég lepukkant, és a kiszolgáláson is lehetne finomítani, udvariasabb és ízlésesebben dekorált...
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.01-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval