Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kivülről szép hely, de belülről...

Kastély Villa MiskolcKastély Villa Miskolc a térképen

Gyenge 2015. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. december 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2015. januárjában voltunk ezen a szálláson. Egy kuponos akció keretében 19.000.- Ft-ért két éjszaka, fürdő belépővel és reggelivel. Úgy gondolom, hogy ezért az árért a mai világban nem lehet csodákat várni, összegszerűségében jó ajánlatnak tűnt. Csak miután lefoglaltam a szállást, az után olvastam csak el a véleményeket. Szerencsére annyira nem volt gáz, mint a lenti hozzászólásokból látszódik. A többsége némi odafigyeléssel korrigálható lenne.

Tekintve, hogy semmilyen nyilatkozatot nem írtam alá, meglepő az a szállás hozzáállása, hogy az őket kritizálókat perrel fenyegeti. Szerintem, aki az idegenforgalommal foglalkozik, annak a jó szándékú kritikákat inkább érdemes lenne megfontolni, és udvariasan válaszolni rá. Hiszen azok a jó vendégek, akik többször is visszamennek ugyanoda a helyre, és jó hírét terjesztik egy szállásnak. Főleg olyan településen, ahol igen erős konkurencia van. Mivel mi az időnk nagy részét a fürdőben töltöttük, így kibírtuk ezt a két éjszakát, de többet nem vállaltam volna be.

Ez úton jelzem, hogy nem vagyok érdekelt sem a szállás lejáratásában, nem vagyok a konkurencia, és a leírtak a saját tapasztalataimat mutatják, nincs semmi keveredés és tévedés. És azért nem adom meg a nevemet, mert ezen az oldalon nick névvel regisztráltunk.
Én csak néhány gondolatot írok le, ami eszembe jutott a szállással kapcsolatban.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a honlapomon nem használnám olyan cég „Kitűnő szállás” jelzését, amire nem vagyok jogosult. Főleg, ha az adott közvetítő oldalon nem is lehet foglalni az én szállásomra.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor nem készíteném a teraszt csúszósra, és fényes járólapot nem tennék a bejárathoz.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor hóesés esetén fellapátolnám legalább a bejáratnál a hót, még azelőtt, hogy a vendégeim felkelnek. Nehogy esetleg kitörjék a nyakukat a csúszós kövön.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a vendégeimnek biztosítanám a kényelmes bútorokat, és a szekrénybe nem mindenfajta idegen tárgyakat tárolnék (hervadt virágok, stb).
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a szállást nem használnám raktárnak. Például a pici étkezőbe nem tennék zongorát. És kitalálnék valami koncepciót a szobák kialakítására, nem a paletta összes színét használnám...
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor venném a fáradságot, hogy egy lamellált étkezési jegyet készítsek. Nem nagy beruházás, de a Post-It papír eléggé snassz.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a nem látható helyeken is takarítanék.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a nyílászárókat szigetelném, hogy ne fagyjon meg a vendégem.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor nem barkácsolással javítanám a hibákat, hanem szakembereket hívnák.
- Ha én idegenforgalommal foglalkoznék, akkor a vízkövet és gombásodást megszüntetném a fürdőszobában.
De szerencsére nem idegenforgalommal foglalkozom, de azért vendégként még az olcsó szállásokon is elvárok egy színvonalat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge
Fényképek (11)
Kastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - SzobákKastély Villa Miskolc - Medence/kert

Kastély Villa további értékelései

2019.11.02gyerekekkel
Szörnyű
Megérkezésünkkor a tulajdonos hölgy közölte, hogy azt a szobát amit lefoglaltunk még nem hagyták el az előző vendégek. Tud adni egy földszinti franciaágyas szobát és egy emeleti szobát amiben a kislány elalszik (11 éves és teljesen idegen hely) vagy a férjem megy külön szobába. Különben meg nem...
2018.10.23egyedül
Szörnyű
Szállásközvetítőn [moderálva - a szerk.] foglaltam a Fehér Hintóban szállást. Az érkezés napján egy idősebb nő felhívott – bemutatkozni és köszönni nem tudott. Azt kérdezte mikorra érkezem. Mondtam neki hogy este 7 körül érnék oda de ha szükséges előbb is be tudok ugrani. Volt még más...
2018.09.24a párjával
Szörnyű
Sajnos a Kastély apartmanban töltöttük a hétvégét a férjemmel és a barátnőmmel. Előzetes egyeztetéskor megnyugtattak, hogyha bármire szükségünk van szóljunk, és hozzák. Sajnos ez nem így van! Megérkezésünkkor beküldtek a recepcióra, mondván rögtön jönnek. Míg én bementem, a férjem elkezdte...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.29-ig
Premier Hotel Miskolc
31.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval