Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Legközelebb nem!

Kastély Villa MiskolcKastély Villa Miskolc a térképen

Szörnyű 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nekünk elèg érdekes èlményben volt részünk. Mondhatni kalandos volt. 2016 májusában foglaltunk szállát interneten. Remek képek, remek szállás, remek ár! Második nyaralásnak tökéletes lesz! Egyből 2 kupont vettünk,hogy tovàbb maradhassunk!
Indulás előtt két nappal jutott eszembe,hogy nézzük már meg a véleményeket a szàllodáról...hát mondhatni szörnyű vélemények. Indult a gyors telefonàlgatás email-ezgetés,hogyan is szerezhetnénk vissza a pénzünk, mert ide biztos,hogy nem megyünk el!!!! Természetesen a végeredmény az,hogy sehogy. Okè,hàt induljunk el, ha nem tetszik ott hagyjuk és hazajövünk címen! Teltek a napok,hétfői indulásra kèszülve vasárnap délutàn csörög a telefonom. A tulaj úr. "Van e kérdésünk? Érkezünk e?"stb stb. "Na én megmondtam ezek a vélemények csak lejàrató kampány!" hangzott el itthon a mondat. Nagyon kedvesek,semmi baj, érdeklődnek...a hozzàszólások mind rinyálások lesznek!
Hurrà hétfô! Indulunk! Kocsiba be!!! Csörög a telefon....a villa tulaja, jaj vàrnak nagyon, legyünk nyugodtan kiránduljunk, ràérünk este is menni...hàt jó! Ezek tènyleg cukik, vàrnak minket!!! Az út nem volt hosszú bő 1óra alatt odaértünk. Egy hölgy fogadott minket.. Érdekes stílussal hátat fordítva bemutatkozott,majd betessékelt minket...közölte,hogy menjünk már el ebédelni vagy kirándulni mèg, mert nem hagyták el a lengyelek a szobát és még nincs kész. Délután 4kor...hát jó úgy is éhesek voltunk legyen...kései ebéd közben legalább 4szer csörgött a telefonom...nem tudják mikor jön vissza a lengyel, mi legyen? Szót szót követett majd jött egy felajánlás...ma mi lenne,ha máshol aludnátok holnap meg jönnétek ide...néztem kerek szemekkel..."megkérdezem a párom!" Mondat utàn egy ràmförmedés "most mi nem jó neked ebbe,hogy ma máshol alszol? Add már ide a férjed inkább beszélek én vele!" Huhh hàt jó! Mi rugalmasak vagyunk közbe jött valami...legyen! Nem vagyunk nyavajgósak...alkalmazkodunk mi szívesen! Elmentünk egy másik hotelbe! Klassz volt! (Össze sem hasonlítható!!!!!) majd másnap 11kor el kellett hagyjuk ott a szobát! Visszamentünk az általunk foglalt szàllásra...harmadik csengetés után fentről egy erkélyről kicsit borostás úr alsógatyában lekiabált,hogy miben segíthet?! Huh ha!!! Mondtuk neki,hogy mi vagyunk azok akiket tegnap elküldtek akkor elfoglalnánk a tegnap este kitakarított szobánkat!!! De jött a válasz: "azt most takarítják, parkoljuk le a kocsit menjünk fürödni (öltözzünk àt a kocsi hàtuljából) estére lesz szoba!"
Aztaaaa! Mivel nem akartunk egy 10éves gyerekkel kocsiból öltözni mikor 70ezret hagytunk ott nekik, kicsit felháborodtunk. Majd jöttek a következő mondatok egymás után:
"de a vendég reggelizni van elvitte a kulcsot!"
"Hogy menjek be, mikor a vendég öltözik? Küldjem el?"
"Màr takarítják a szobát 2re lesz kész,gyertek vissza!"
Ezek után a mondat sorozatok után rájöttünk,hogy ezek teljesen hülyének néznek minket...segítséget kértünk...a rendőrség kiküldött két intézkedő kollegàt akik így érkeztek:
"szevasz Lacikàm!" Hmmm...emlitették,hogy ismerik a tulajt, tudják,hogy ilyen nincs mit tenni...adat felvétel stb...hirtelen lett egy szobánk a rendőri nyomásra...de a mondat többször is elhangzott: visszaadunk valamennyi pénzt és menjenek máshová!!
Hüha ez ám a vendégszeretet. A kiharcolt szobánkba felpakoltunk,majd iràny a fürdő!
Mire visszaértünk màr kitakarítva vàrt a szoba! A személyzetet meg mintha kicserélték volna! A kiabálós,minket és a rendőröket is hülyének néző hölgy kedves lett! Megmutatta mi-hol merre van, és mit hogyan használjunk. Majd kb az egy hét alatt még 2szer talàlkoztunk vele és többször is kellemes időtöltést kívánt. Nem volt nagy elvárásunk a szobával kapcsolatban így annak az igénynek,hogy este legyen hol fejet hajtani tökéletesen megfelet. Rossz volt,hogy a fürdőszoba külön volt a szobánktól viszont nagyon jó illata volt az ágynemünek!
Többet viszont nem jövünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Kastély Villa további értékelései

2019.11.02gyerekekkel
Szörnyű
Megérkezésünkkor a tulajdonos hölgy közölte, hogy azt a szobát amit lefoglaltunk még nem hagyták el az előző vendégek. Tud adni egy földszinti franciaágyas szobát és egy emeleti szobát amiben a kislány elalszik (11 éves és teljesen idegen hely) vagy a férjem megy külön szobába. Különben meg nem...
2018.10.23egyedül
Szörnyű
Szállásközvetítőn [moderálva - a szerk.] foglaltam a Fehér Hintóban szállást. Az érkezés napján egy idősebb nő felhívott – bemutatkozni és köszönni nem tudott. Azt kérdezte mikorra érkezem. Mondtam neki hogy este 7 körül érnék oda de ha szükséges előbb is be tudok ugrani. Volt még más...
2018.09.24a párjával
Szörnyű
Sajnos a Kastély apartmanban töltöttük a hétvégét a férjemmel és a barátnőmmel. Előzetes egyeztetéskor megnyugtattak, hogyha bármire szükségünk van szóljunk, és hozzák. Sajnos ez nem így van! Megérkezésünkkor beküldtek a recepcióra, mondván rögtön jönnek. Míg én bementem, a férjem elkezdte...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.07-ig
Premier Hotel Miskolc
28.600 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval